Találtam egy ajakírt a kedvesem autójában. Mire
gondoljak?
Figyelt kérdés
Nem az enyém, mert én hátra sosem ülök. Az anyukája is előre ül, a húga meg messze lakik, ő biztosan nem ült az autóban. Egyértelműen női, és persze a kedvesem nem ilyet használ. Mindig elmeséli, ha Xy-t hazavitte. (bár akkor is előre ülteti). A férfi munkatársait szokta hazavinni még, ők sem használnak ilyet. Már ki volt bontva, félig használva. Ő azt mondja, nem tudja, hogy került oda. Próbálom győzködni magam, hogy nem csalt meg, de ez elég árulkodó jel. :(
Ez önmagában szerintem nem jel ilyesmire. Ha veled ugyanúgy viselkedik mint eddig, akkor semmi jelentősége.
2009. dec. 18. 11:45
2/22 A kérdező kommentje:
Többször takarítottam ki az autót, akkor nem volt ott. utoljára egy hónapja porszívóztam ki, akkor sem láttam. Tegnap viszont beraktam pár szatyrot, és kigurult egy mandarin. Azt kerestem, akkor találtam meg.
Igen, ugyanúgy viselkedik.
Ha még be lenne csomagolva, azt hinném nekem vette ajándékba.
2009. dec. 18. 11:49
3/22 anonim válasza:
hát ne haragudj meg de én tuti nem hagynám annyiban.pláne h azt mondja h nem tudja hogy került oda.pláne hátraaa háttt meredek szituuu.én azt gyülölöm a legjobban amikor teljesen rezenéstelen arccal mondják azt h énnn nem tudom h került az oda....könyörgöm ki ült az autoban ha nem ő....ezekre szoktak azt mondani h átlátszó duma.kérdezösködj vágj ki pár hisztit hátha mond vmi elfogadható választ.ha most azt mutatod nem érdekel h került az oda háátt nem akarlak elkeseríteni de lehet máskor mást fogsz majd találni.sok sikert nektek
2009. dec. 18. 11:53
4/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy már ezer éve ott volt, csak eddig nem vetted észre? Nekem az autószerelő haver cigipapírt talált az ülés alatt, hetekig röhögtünk rajta (nem dohányzom), az előző tulajtól maradt ott.
Neccesebb lett volna ha egy fél pár harisnyát, fülbevalót vagy egy bugyit találsz, nem? :)
Plusz az is lehet, hogy annak a zsebéből esett ki, aki elől ült (én pl. a cuccaimat mindig a hátsó ülés alatt/mögött találom mg, mert kiesnek a zsebemből és hátragurulnak fékezésnél).
Ha amúgy nincs jele, hogy a párod másfelé kacsintgatna, szerintem kár felhúzni magad ilyenen.
2009. dec. 18. 12:00
5/22 anonim válasza:
szerintem meg nem kell rögtön hitetlenkedni, meg a legrosszabbra gondolni. lehet valakit hazavitt, kiesett a zsebéből és utána az ülés alá gurult. ha megbízol a férjedben és nem viselkedik gyanúsan , akkor ne csinálj belőle ügyet. ha a belsőd azt súgja , hogy valami nincs rendben akkor tartsd nyitva jobban a szemed.
2009. dec. 18. 12:00
6/22 anonim válasza:
Ugyanmár! Szerintem semmi jelentősége! Egy ajakírért hisztizni?? Nehogy kinevettesd magad! Ha megcsal, azt másból kéne felismerned.... Meg ha abból indulsz ki, hogy hátul volt az ajakír, akkor valaki hátul ült, és úgy hagyta ott, akkor legalább az vigazstaljon, hogy nem is ültette maga mellé a párod azt a valakit, szóval... nem lehet egy hű de harmonikus kapcsolat köztük :-)
2009. dec. 18. 12:06
7/22 anonim válasza:
hátra is gurulhatott az az ajakír...de én se csinálnék hisztit belőle. Amíg nem jön egy újabb eset, addig nem hiszem hogy ez az ajakír egy nagy probléma.
2009. dec. 18. 12:08
8/22 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem régebbről maradt ott. Észrevettem volna.
És az is biztos, hogy az első ülésről nem tud a hátsó ülés alá csúszni. Kipróbáltam.
2009. dec. 18. 12:09
9/22 A kérdező kommentje:
Ha valakivel a hátsó ülésen szexel, örüljek, hogy "nem ültette maga mellé"?
2009. dec. 18. 12:11
10/22 anonim válasza:
stleg voltak már a párodnak "kilengései"? Szokott más lányokat is figyelni, ha együtt vagytok? Neten néz e csajos oldalakat? Szokott -e "későn" jönni, mert "fontos munka volt"? Szokott-e feltűnően kedveskedni, hízelegni? ezek lehetnek "jelek". De ha semmi sincs, nem valószínű, hogy megcsalna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!