Apukám autójába szeretnék venni vmit Karácsonyra. Ötletek?
páromnak könyöklőt veszek kocsiba (nem meglepi,mivel kocsiba kell probálni)
de vehetsz ilyen kocsitakarot is,ha sokat áll kinn a kocsi,vagy diszlecet,vagy egyedi rendszámtáblát,vagy feliratot a kocsira,vagy csomagtartoba rendezőt,vagy uj üléshuzatot,kormányhuzatot...menj be egy autosboltba,és sok olyan dolgot láthatsz ami eszedbe se jutna...
már csak a pénztárcád szab határokat...
Én nagyon örülnék egy új bőrnek a kézifékre,mert már eléggé kopottas... :)
Fűthető üléshuzat?
üléshuzat, váltózsák, autóápoló termékek, könyöklő, új szőnyeg garnitúra, csomagtartóba tálca, xeon vagy emelt fényű fényszórók
Attól függ, hogy mennyit akarsz költeni...
Köszi az eddigi válastzokat!
Kocsitakaró nem jó, mert mindne nap használjaaz autót, reggeltől-estig. Őgysem takarná le soha.
Üléshuzat sem jó, mert bőr beül...
A kormányhuzat jó lenne, mondta is hogy sajnálja az kormányt, mert már látszik rajta, hogy használt, de azt mondta, hogy inkább nem csúfítja el vele az autót.
jégoldó,jégkaparó- sztem van neki
bólogató kutya :D nem az a fajta :D de nekem tetszene... különben is kombi az autó, nincs hova :D:D:D de vicces :D
íllatósitó: nem szereteti...
Fűthető üléshuzat nem kell, mert van az autóban fűthető ülés, mármint melegít...
váltózsák: ez mi? Mire jó?
autóápoló termékek: nem rossz ötlet, de nincs ideje ilyesmire..
könyöklő: van az autóban
szőnyeg garnitúra: most volt cserélve
csomagtartóba tálca: nem tudom mi ez. Mire való?
xenon lámpa!!!!!!!!! Baszus!! Ez jó ötlet. Hol lehet ilyet kapni??? Szuper lenne!!
Na, mindegy.
Köszönöm szépen a válaszokat! nagyon örülök a xenon lámpának.
Majd kiteszek egy kérdést az Autók kategórba és ott érdeklődöm tovább... :D
Köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!