Apukám autójába szeretnék venni vmit Karácsonyra. Ötletek?
Figyelt kérdés
GPS van, azt ne írjátok...2009. nov. 9. 19:23
11/15 A kérdező kommentje:
Jaj tudom már mi az... ha sokat használják az autót, akkor a bőúr kirepedhet és az csúnya...
Köszi :)
2009. nov. 9. 20:08
12/15 anonim válasza:
Én tavaly apukámnak ilyen cd-tartót vettem a kocsiba. Olyan, ami a napelleznőre van rágumizva vagy mi a fene. De van neki olyan is, amibe csomagokat lehet tenni, és az meg az ülés háttámláján van, ilyen üveg víz belefér meg pár újság, kaja stb. Meg van olyanja is, ami masszirozó, na azt nagyon csípi :) Ja, meg ami tök jó az a bluetooth kihangosító, az is a napellenzőre rakható, nagyon jópofa.
13/15 anonim válasza:
Örülök, hogy örülsz a fényszóró ötletemnek. :D
Szerintem a napellenzőre gagyi a cd tartó. Nekem is van repis ajándék, de oldalt van az ajtórekeszben. :P
Ilyen fényszórókat vagy izzókat jobb ha elmész egy autósboltba, mert típustól függ. Valamelyik autónál ráadásul csak "szakember" tudja beszerelni.
Ha kombi az autó, gondolom pakolva is van bele, jó ötlet lenne a csomagtartóélvédő...
A lényeg az, hogy sok mindenre lehetne költeni az autó terén, akár felesleges dolgokra is. :D
14/15 anonim válasza:
A faja kis ajándék a xenon miatt meg sorba büntetgetik meg :).Ugyanis ha nem gyári akkor szabálytalan,ami a csomagoláson is fel van tüntetve,elsősorban hobbi és versenyautókhoz árulják.
15/15 anonim válasza:
Bakker! az utolsónak! Valószínű, hogy azért küldtem autósboltba, hogy "gyárit" kapjon. Ha nem tudnád legális az emelt fényű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!