Köteles nekem tankolni apu autójában?
Figyelt kérdés
Ő ad rá pénzt hogy tankoljak egyszer mondtam hogy nem akarok és azért veszekedett2021. aug. 21. 07:41
1/16 anonim válasza:
Hát ha használod, akkor praktikus megtanulni, hogyan kell tankolni. Durva szar lesz egyszer lefulladni vele az autópályán, és bambán nézni...
2/16 anonim válasza:
Megkért, hogy tankold meg az autót. Mi ebben olyan nagy teher? Elmész a benzintyúkig és vissza.
4/16 anonim válasza:
Megkért valamire, ami nem nagy nehézség és mégcsak nem is a te költséged.
5/16 anonim válasza:
Igazad van, hogy nem akarod, nem vagy te rabszolga.
6/16 anonim válasza:
Ne legyél már ekkora t. róger. Kölcsönadja a kocsit( ami nem kötelessége) ad rá pénzt, te meg kötelességről beszélsz? Nem kötelességed tankolni, de neki se kölcsönadni. Legközelebb mész busszal, azt nem kell tankolni, sőt lemosni vagy kitakarítani sem kell.
7/16 anonim válasza:
Egy egyszerű szívességet kért. Amúgy gondolom szülőként ő sem úgy nevelt, hogy csak a kötelező dolgokat adta meg neked(fagyi, nyalóka, nyaralás stb nem kötelező)
8/16 anonim válasza:
Kb ugyanannyit kért, hogy vidd ki a szemetet. Ez lesz a következő kérdésed, hogy ez kötelességed-e?
Amúgy nem, nem kötelességed, de a szüleidnek sem kötelességük fényesre nyalni a seggedet.
9/16 anonim válasza:
Ugyan, örül, ha elviheti az autót, Szájhős:)
10/16 A kérdező kommentje:
Nincs jogsim és nem is használom az autóját de amikor ott vagyok vele és megyunk a benzinkút felé és odaadja a penzt
2021. aug. 21. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!