Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy sráccal járok akinek az apja német az anyja magyar. A srác 9 éves koráig élt Németországban. Amikor bemutattam a szüleimnek akkor kiakadtak hogy miért nem magyar pasim van. Pedig ők is magyarul beszélnek, magyar hagyományokat követnek, magyar állampolgárok. A fiú családja engem teljesen elfogadott. A fiút nem zavarja hogy az én szüleim nem fogadják el. Most több mint 5 évvel később van. Az 5 évben összesen 5- ször találkoztam szüleimmel ahol a párom is ott volt de mihelyt a párom kiment vagy ilyesmi rögtön szidták. Most megkérte a kezem és nem tudom hogy elmondjuk e szüleimnek vagy ne, és ha igen akkor hogyan? Egyáltalán meghívjuk őket az esküvőre?

Anyámmal soha nem volt a legjobb a kapcsolatom apával azért egész jó a kapcsolatunk. A tesóm sokat lógnak vele. A családom minden tagja beszél németül szóval ez se akadály, de az ő családja is beszél magyarul.

2021. aug. 19. 14:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj hogy német a völegényem
2021. aug. 19. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De csak félig német, nem?

Miért baj, hogy van benne német?

2021. aug. 19. 17:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért baj azt hiába kérdezem nem mondják el
2021. aug. 19. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok zsidó származású ember utálja a mai napig a németeket. Tapasztalom, tapasztaltam.
2021. aug. 19. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Régi idők csökevénye.

Mondd el nekik, hogy te fogsz vele együtt élni, úgyhogy ne zavarja őket hanem fogadják el, s nem kell szeretni hanem normálisan kell viselkedni a vőlegényeddel s veled a döntésed végett és nem vagy kíváncsi a véleményükre tudsz róla és elfogadtad de ennek ellenére mégis a német vőlegényt választod.

Ha nagyon okosnak akarsz tűnni akkor mondhatod nekik azt is, hogy annak az időnek vége, hogy befolyásolni, okíthattak volna, s fogadják el a döntésedet mert te is elfogadtad a nemtetszésüket és mégis meghívtad őket az életed legnagyobb kirakat eseményére a házasságodra.

2021. aug. 19. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Muszály leszel határozott lenni velük. Mond el higy ez van, el kell fogadni akkor is ha nem tetszik nekik. És a leendő háta mögötti kibeszélésnek véget akarsz vetni.

Én már csak azért is meg hívnám őket az esküvőre mert ha a testvéred et meghivod akkor a szüleidet kihagyni olyan dolog lenne amire örök életükre nyomot hagyna bennük. Pláne apukádéban akivel jóban vagytok.

Szerintem hívd el őket, de előtte mond el nekik a fentieket. Fontos hogy legyél kedvesen határozott. Szeretettel várjatok őket, de csak akkor menjenek ha tudnak viselkedni. Nem szeretnéd ha az esküvődön kibeszelnenek amikor a férjed hátatfordit.

2021. aug. 19. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!