Mit csináljak vele?
A szüleim 2 éve váltak el és anyával élek. Szinte majdnem minden nap valami nem teszik neki és neki áll velem veszekedni kiabálni. Szoktam neki segíteni is a házimunkában mert ha dolgozik akkor én mosok fel a házban, mosogatok el vagy éppen ha reggel beállította a mosógépet akkor ki teregetek. Ha kér valamit akkor megcsinálom mert tudom milyen ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor mérges lesz. Most is azért kiabált velem és küldött el a szobámba mert a kanapén volt a krém. Az a baj vele sajnos viccelődni sem szabad mert mindent komolyan vesz még ha viccnek szánom akkor is és egyből jön a morgás. Ha valamit megcsinálok azt észre sem veszi de ha valamit nem csinálok meg akkor azért megint jön azzal, hogy semmire nem lehet megkérni és semmit nem tudok normálisan megcsinálni. Ha kiabál velem akkor van, hogy vissza szólok mert nem bírom magamban tartani védem magam. Viszont ezért is lemorog, hogy hogy merek így beszélni vele.
16/L
Egy nyugodtabb pillanatában próbálj erről beszélni vele.
Mégiscsak az anyád,kivel lehetne őszintén beszélni,ha nem vele.
Lehet sokat dolgozik, fáradt,vagy más problémája van.
Találj rá módot,amikor alkalmas megbeszélni dolgokat.
Picit legyél elnéző édesanyáddal, te is kamaszodsz és bár tiszteletreméltó ahogy segítesz neki és próbálod megoldani a helyzetet, biztos hogy neked is vannak idegesítő dolgaid + a kamaszkor közepén jársz.
Gondolom neki sem egyszerű egyedül, magányos, kielégítetlen, a válás is megviselhette.
Javaslom találj ki valami közös hobbit, vagy neki valamit amiben el tudja engedni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!