Hogy segítsek anyumámnak ?
Mostanában nagyon feszült és ideges. Mikor megkérdezem mi a baj, azt mondja nagyon aggódik értünk (családért). Én pedig megkérdeztem miért, és azt mondta fél hogy kötelező lesz a koronavírus elleni oltás... Sokkal jobban félt minket, mint magát.
Utálja az összes politikust, meg minden orvost aki ebben részt vesz. Összesen hatan lakunk egy házban, Apa, anya és mi négyen a testvéreimmel.
Hozzáteszem hogy én sem akarok semmilyen oltást, meg már nagyon unalmas ez a téma, de ő sokszor úgy beszél mint aki tervez valamit, vagy mint aki felvan készülve valamire... Meggyőződése az hogy lassan minden jogunkat elveszik majd, és ő nem akarja ezt hagyni. Nagyszüleink, tesóim senki nincs beoltva nálunk, egyszerűen nem akarjuk és kész. Csak aggódunk anya miatt. Mit tegyünk ?
"náluk nincs egyén csak szolga..."
Japánban?
""náluk nincs egyén csak szolga..."
Japánban"
Na,pont jó példa japán ,túlnépesedett urbánus helyeken hordják a maszkot,tekintélyelvű rendszer,születéstől kezdve alázkodni kell a szülők a tanárok a munkaadók idősek előtt.Rengeteg fiatalon kiégett öngyilkos hazája...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!