Hogy segítsek anyumámnak ?
Mostanában nagyon feszült és ideges. Mikor megkérdezem mi a baj, azt mondja nagyon aggódik értünk (családért). Én pedig megkérdeztem miért, és azt mondta fél hogy kötelező lesz a koronavírus elleni oltás... Sokkal jobban félt minket, mint magát.
Utálja az összes politikust, meg minden orvost aki ebben részt vesz. Összesen hatan lakunk egy házban, Apa, anya és mi négyen a testvéreimmel.
Hozzáteszem hogy én sem akarok semmilyen oltást, meg már nagyon unalmas ez a téma, de ő sokszor úgy beszél mint aki tervez valamit, vagy mint aki felvan készülve valamire... Meggyőződése az hogy lassan minden jogunkat elveszik majd, és ő nem akarja ezt hagyni. Nagyszüleink, tesóim senki nincs beoltva nálunk, egyszerűen nem akarjuk és kész. Csak aggódunk anya miatt. Mit tegyünk ?
21-es. Pl néhány hete mondtam anyának hogy menjünk el sétálni. Erre ő azt mondta, jó ötlet kicsim, élvezzük ki ameddig lehet. Megváltozott furcsa szokásai vannak. Pl mikor apa dolgozik akkor nagyon ideges, nem e esett baja, mikor ér már haza.
Aztán minket is napjában többször megölel, elmondja nekünk szeret minket. Sokszor hozzáteszi hogy senkinek sem hagyom hogy bántson titeket. Nem néz tv-t sem.
Azt mondta ha nagyon szorult helyzet lesz, ne gyűlöljem őt azért amit tenni fog... Kérdeztem mit. Majd azt mondta hogy őt nem érdekli ha meghal, de mi legyünk biztonságban...
Szóval ez a helyzet most...
Vedd komolyan, kérdező, nem vagyok hülye! Ez egyértelmű konkrét öngyilkossági fenyegetés! Nem biztos, hogy megteszi, igazi veszély akkor áll fenn, amikor már azt is kitervelte, hogy mikor és mivel, de itt most nagyon komoly veszély van! Nem tudom, hogy apukád mennyire értelmes és cselekvőképes, de ez egy ordító segélykiáltás! Feltétlenül el kell juttatni a háziorvoshoz, és ő intézkedjen, hogy öngyilkossági fenyegetés miatt bejusson a pszichiátriára! Nehogy az legyen belőle, hogy megteszi, ti pedig utólag sírtok, hogy orvoshoz kellett volna juttatni!
Hány éves vagy? Legalább 16-nak lenned kell: egész konkrétan kérdezd meg tőle, hogy öngyilkosságra gondol-e. Ha igent mond és konkrét tervről számol be, ki kell hívni a mentőket. Az, hogy szeret titeket, nem véd meg ettől, a szélsőségesen szorongó depressziós emberek beszűkült tudatállapotban vannak, nem képesek ésszerűen gondolkodni és cselekedni. Holnap irány a háziorvos! Valódi veszély van!
#24 Vagy kevésbé. Nem fogják kötelezővé tenni az oltást, mert buknák a választást. A választás után meg vagy szintén a Fidesz lesz és nem lesz kötelező vagy az ellenzék, ahol a Jobbik azért elég jelentős szavazótáborral rendelkezik és még inkább oltásellenesek, mint a fideszes szavazók.
#Kérdező. Azt kellene tudatosítani anyudban, hogy az oltásellenesség nagyon fel van fújva. A pfizer/moderna esetén lehet, hogy tényleg kiderül, hogy mondjuk allergiák garmadát fogja elindítani, de a kínai oltásnál látjuk, hogy nem lesz nagy baj, ráadásul legalább nagyobb a valószínűsége, hogy nem kerülsz utána kórházba.
Rengeteg minden van, ami ugyanannyira káros pl. ha nem bio húst vásároltok, akkor 2 héttel a polcra kerülés előtt még nyugodtan antibiotikumozzák és oltják a csikéket. Kerülitek az EU-n kívüli élelmiszereket, hogy nehogy a pfizerhez hasonló gmo módosított élelmiszerekkel érintkezzenek/mellette termeljék őket? Kerülitek a gyógyhatású készítményeket, mert nincs rendesen bevizsgálva, hogy mit okoz? (Pl. nekem a gyógynövényteáktól jött elő olyan mértékben az ételintoleranciám, hogy folyékony lett a székletem, nem tudok tököt, dinnyét enni azóta).
Ha kötelezővé teszik, akkor meg oltassa be magát mindenki kínai oltással, aki fél a többitől. Igaziból azért érthetetlen számomra az oltástól való félelem, mert elvileg a kínai oltás egy 50 éve létező technológia, amiben csak az elölt vírust cserélik ki, senkinek nem lehet tőle ismeretlen baja. Amúgy meg ne csak tévét ne nézzen anyud, hanem a facebookon is iratkoztassátok le minden olyan személyről és csoportból, ami ezzel foglalkozik. Pl. van egy pfizer mellékhatások csoport, ahol szó szerint egymást hergelik az emberek félinformációkkal és azzal, hogy mindent ráhúznak a pfizerre. Pl. van egy nő, aki azt állítja, hogy 11 évvel ezelőtt ugyanazzal a technológiával (mrns vakcina) oltották, mint a pfizerben használt, ami szimplán nem lehet igaz, mert 11 éve nem voltak emberkísérletek, főleg nem tömeges oltás. Ennek ellenére folyamatosan osztják újra és újra, hogy lebénult tőle. (arról meg ne is beszéljünk, hogy azt magyarázza, hogy az oltás belenyúlt a DNS-ébe, mert nem tesz ilyet).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!