Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy segítsek anyumámnak ?

Hogy segítsek anyumámnak ?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon feszült és ideges. Mikor megkérdezem mi a baj, azt mondja nagyon aggódik értünk (családért). Én pedig megkérdeztem miért, és azt mondta fél hogy kötelező lesz a koronavírus elleni oltás... Sokkal jobban félt minket, mint magát.

Utálja az összes politikust, meg minden orvost aki ebben részt vesz. Összesen hatan lakunk egy házban, Apa, anya és mi négyen a testvéreimmel.

Hozzáteszem hogy én sem akarok semmilyen oltást, meg már nagyon unalmas ez a téma, de ő sokszor úgy beszél mint aki tervez valamit, vagy mint aki felvan készülve valamire... Meggyőződése az hogy lassan minden jogunkat elveszik majd, és ő nem akarja ezt hagyni. Nagyszüleink, tesóim senki nincs beoltva nálunk, egyszerűen nem akarjuk és kész. Csak aggódunk anya miatt. Mit tegyünk ?

2021. aug. 16. 20:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%
Keress neki pszichológust.
2021. aug. 16. 21:02
 2/32 anonim ***** válasza:
76%

Anyukád paranoid.

Msnjen el egy pszichológushoz,ha ennyire bebeszéli magának ezeket.

2021. aug. 16. 21:02
 3/32 A kérdező kommentje:
És ha igaza van ? Elég fura már ez a cirkusz...
2021. aug. 16. 21:03
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Mire gondolsz konkrétan, hogy tervez valamit, készül valamire? Öngyilkosság? Akkor a háziorvos bevonásával a pszichiátriára kell irányítani. Apukád dolga, nem a gyereké.
2021. aug. 16. 21:04
 5/32 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is elegem van már a járványból és a korlátozásokból,de anyád akkor is paranoiás.
2021. aug. 16. 21:04
 6/32 anonim ***** válasza:
80%
Már te is kezded? Most anyádnak kérsz segítséget, mert hülyeségeket beszél, vagy magadnak?
2021. aug. 16. 21:05
 7/32 A kérdező kommentje:

Én sem hiszem el ami itt megy, ez már gyanús. De ő azért durvább eset.

6-os: sokkal jobban szeret minket annál, mint hogy megölje magát...

2021. aug. 16. 21:11
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mire gondolsz?
2021. aug. 16. 21:30
 9/32 anonim ***** válasza:
77%
Látod, ha biosz helyett nem a gyakorin lógsz, akkor most van némi tudásod
2021. aug. 16. 21:45
 10/32 anonim ***** válasza:
78%
Biztos nagyon feszült, ha segítenél neki egy kis házimunkában, lehet lenne egy kis ideje pihenni és elfelejtené ezt az egész oltás mizériát, ha csak kis ideig már az is jó.
2021. aug. 16. 21:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!