Folyton csak panaszkodik és már kezd elegem lenni. Mit tegyek? Nem akarom megbántani.
Az enyemmel könnyebb volt a helyzet. Szerencsére felfogja, ő se szeret szenvedni, egyszerűen csak a fájdalom kitolti a napjait, nehéz elrugaszkodni tőle. Mondani szoktam neki kerek perec hogy váltsunk témát. Tőlem azért nem hangzik bunkón mert mindig végighallgatom, figyelembe veszem higy mi a baja, csak mondom neki higy beszéljünk valami másról is. Tvben pedig nézzen valami szépet, vidámat, ne állandóan ugyanazt a lehangolt műsort. Szerencsére nem mártít alkat.
Nem ismerem a tiédet. Próbáld elterelni a témát. Plusz vannak ingyenes kezelések (ez biztos mert az enyém is jár) gerincproblémára. Nézz utána Hévíz-ne is. Nem tudom hogy álltok anyagilag de nem egy nagy összeg, kezelésekre is lehet felirat i orvossal időpontot de ahhoz időben kell kérni. Ha összedobnátok egy gyógymasszázs bérletre ha van ilyen a közelben az is jó ötlet. Mindenféleképpen gyógytornász legyen.
Az a baj hogy ők már nagyon unatkoznak és csak ez marad nekik. Új barátok híján nem mozdulnak ki igazán. Az ember pszichéje is próbára van téve valamilyen szinten az öreg korban.
Részvétem utolsó! 😢
Viszont sajnos nem mindenki akar magán segíteni. Ha valaki nem nyitott, az nem nyitott, az állandó panaszkodástól pedig be is lehet csavarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!