Van olyan, aki pánikbetegen lett apa? Mennyire hat ki ez az apa-gyermek kapcsolatra? Mennyire lehet így jó egy apa?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha a gyermekem erősnek és védelmezőnek tartana... egy biztos pontnak. Szeretném a feleségemet is megfelelően támogatni, ott lenni a szülésnél. Az élet úgy hozta, hogy pánikbeteg lettem, persze már a gyógyulás útjára léptem, de még nem tudom mennyi van hátra, amíg sikerül felépülnöm.2021. aug. 14. 21:35
11/12 anonim válasza:
9es még azt akartam kérdezni hogy válás után a gyerekek nálad maradtak?
12/12 anonim válasza:
9es: sajnálom, hogy neked ez ilyen élmény volt és ennyire megnehezítette az életedet, viszont ahogy két ember sem egyforma, úgy a pánikbetegek és a betegségük sem, nem mindenkinek kell olyan fokú segítség, beavatkozás, bármi, ami ekkora feladatot jelent a környezete számára. A legtöbb pánikbeteg ember egy kis segítséggel meg tudja tanulni uralni és kezelni a rohamait annyira, hogy ne kelljen folyamatosan rá figyelni és ellátni, ha baj van. Pár év után nekem is sikerült vele olyan szintre jutnom, hogy mikor azt éreztem, kezdődik a roham csak annyit mondtam a környezetemben lévőknek, hogy "egy pillanat" és félrevonultam átvészelni. Ezt csak azért mondom, mert a te tapasztalataid ellenére azért úgy gondolom a tiéd elég egyedi eset, nem kell elriasztani senkit semmitől, mert szerintem kevesebben vannak olyanok, akiknek ennyire súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!