Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lát az anyósom minden...

Miért lát az anyósom minden apró dologban presztizs csatát?

Figyelt kérdés

Anyósom meglehetősen tűzről pattant asszony, ami a szívén, az a száján és őszintén megmondja, amit gondol. Ez eddig szép és jó, csak éppen ezt néha túlzásba viszi:

Sajnos azt érzem, hogy az elejétől (nyolcadik éve már, pedig van állandó munkahelyem, nem iszom, nem dohányzom, nem verem az asszonyt és a többi) nem igazán kedvel, amivel én alapvetően már megbírkóztam, de sokszor borul ki a bili.

Olyanok történnek meg, hogy mikor Ők jönnek látogatóba, akkor Ő nem veszi le a cipőt a házunkban (Apósom igen), de amikor mi megyünk, már oda vannak készítve a papucsok, hogy tessék gyerekek itt vannak a papucsok, vegyétek át. Kedves gesztus, mégha 3 számmal kisebb is és a szakadt sötétkék sports márkájú sz@rról van szó.

Amikor pedig náluk ebédelünk, akkor folyton olyan ételek kerülnek az asztalra, amit én nem eszek meg (lecsó, töltött káposzta, párolt zöldségek, húsból is a belsőségek) és megy a cikizés, hogy annak idején Ők a tányért is megették és milyen finnyás vagyok. Amikor pedig nálunk ebédelünk, mindig leegyeztetjük, hogy mi legyen a menü, olyan, ami mindenkinek megfelel. A feleségem külön főz a Crhon beteg (remélem jól írtam) apósomnak.

Szóval nem értem, miért kell ilyen dedós játékokba bocsátkozni? A sógornőmtől már olyat is visszahallottam, hogy nekem ha a lánya gyereket szülne, nem örülne neki. Próbáltam én is cipővel a házba menni, diszkréten le lettem teremtve, persze én hülye meg engedtem, amikor meg Ő jön be a cipőjében, hiába kínáljuk a papucsot. Van még pár ilyen dolga, pl. mikor nagyobb értéket kapunk karácsonyra, szülinapra, akkor azt évek múlva is képes az orrunk alá dörgölni, hogy bezzeg ők és bezzeg mi. Ha meg mi veszünk nekik valami nagyot, azt Ő nem fogadja el, ne szórjuk a pénzt, de még sorolhatnám éjfélig. Apósom pedig semmit nem szól az egészhez, viszont ha privátban vagyunk ketten, kedves velem és tőle érzem, hogy őszintén kedvel, szeret.

Miért, miért, miért? A sztori szempontjából mondjuk irreleváns, de 31 és 28 évesek vagyunk a feleségemmel és 2 éve házasok.

Másnak van ilyen anyósa-apósa édesanyja-édesapja stb?

2021. aug. 14. 18:48
1 2 3
 11/22 mantis religiosa ***** válasza:
91%
Akinek nincs intelligenciája, kultúrája, azzal csak az erő nyelvén lehet beszélni!
2021. aug. 14. 19:36
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Növessz tököt ember! Minek kell jópofizni itt ebédelni ott ebédelni, amikor sík ideg vagy miatta. Miért kell anyósnak megfelelni? Miért úgy kell élned, hogy állandóan anyósod kegyeiért tepersz?
2021. aug. 14. 20:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
a 7-es válaszolónak van igaza! Ha a feleséged nem áll ki melletted, akkor rég megette a fene az egészet!
2021. aug. 14. 20:51
 14/22 anonim ***** válasza:
10%
Mert nő.
2021. aug. 14. 21:21
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy a 14-es írja! A párodnak kell rendbe rakni a jó anyját!

A nők is mindig azt vakkantják itt, hogy ha nekik van gondjuk az anyósukkal, akkor a töretlen férjüknek köteleségük az ő beképzelt agyuknak igazat adni , az anyjukkal szembe.

Most miért nem mondjátok ??

2021. aug. 14. 21:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A párod mit szól ezekhez? Vele megbeszélted, ugye? S nem csak itt panaszkodsz. Én úgy gondolom, komolyabb konfliktus esetén érdemes lenne neki beszélnie az édesanyjával először.
2021. aug. 15. 00:41
 17/22 anonim ***** válasza:
13%
Az anyosok már csak ilyenek.
2021. aug. 15. 02:14
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Ja, ezek a "ami a szívemen az a számom", meg a "csak őszinte" emberek egyszerűen csak tahó, bunkó sutyerákok.
2021. aug. 15. 09:17
 19/22 A kérdező kommentje:
A párommal sokszor átrágtuk már ezt a témát és azt mondta, hogy hagyjam rá, legyek én az okosabb. De már kezdek besokallni és az lesz, hogyha leközelebb pöcsöt méreget, kiosztom a sárga földig!
2021. aug. 15. 18:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá, legyél okosabb? :D ezt tanácsolja? Tudod ez mit jelent? Segítek : csicskulj be, csitu van! :D
2021. aug. 15. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!