Szulok mit szolnatok ha kiderulne h a gyereketek kabitoszert hasznal vagy azzal kereskedik?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 14:23
21/32 anonim válasza:
Kérdező.... ESZEDNÉL VAGY TE ORBITÁLIS VADBAROM? Meg úgy a többi is, akik támogatják ezt.
22/32 anonim válasza:
H jó hogy tanulgatja az elméjét, és örülnék hogy annyira jó áron szerez, hogy üzletet is tud belőle csinálni.
24/32 anonim válasza:
Az itt válaszolók nagyresze 50 eves boomer, várhatóak voltak ezek a válaszok
25/32 anonim válasza:
24. válaszoló: A 15-ös és 21-es válaszoló én vagyok és 31 éves
22 és 23: Nektek is gratulálok az értelmi szintetekhez...
26/32 A kérdező kommentje:
tehát a 25ös azt állítja hogy aki nem ellenzi a kábítószert az már buta?
2021. aug. 16. 23:27
27/32 anonim válasza:
Nemtudom, miert vagytok mindig ilyen szélsőségesek? Ennyi erovel aki hetente 1x megiszik egy pohár bort az meg alkoholista. Ismerek olyat aki fuvezik alkalom adtan, legyen ez 18 eves gyerek, vagy 30 éves üzletember. persze en se tartom normalisnak ha valaki folyton be van állva, de szerintem attol hogy havi 1x elszivsz egy spanglit, nem dől ossze a világ.
28/32 anonim válasza:
"Szélsőségesek" talán mert van józaneszünk és nem kérünk olyanból ami méreg...
29/32 anonim válasza:
En a piaval vagyok igy. Nem is ertem, miert az a legális. Agresszív leszel tole, behanysz, minden szervedre karos. Egy fokkal nem jobb, mint a fű, de sok ember ebben a tudatban él.
Fű=rósz, mindennap egy üveg koccintos=lyó
30/32 A kérdező kommentje:
28as hidd el amit mindennap elelmiszerkent megeszel meg karosabb is mint az az 1 spangli vagy tabletta
2021. aug. 17. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!