Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok mit szolnatok ha...

Szulok mit szolnatok ha kiderulne h a gyereketek kabitoszert hasznal vagy azzal kereskedik?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 14:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Miert ilyen elfogathatatlan ez a valaszadok tulnyomoreszenek?
2021. aug. 14. 15:36
 12/32 anonim ***** válasza:
68%

Az hogy egy utolsó drogos g*/ci a gyerekem?

Hát szerintem ezt ha nem érted akkor BUTA vagy.

Vagy azt nem érted miért gáz ha DÍLER? Hogy osztja az anyagot, hozzájárulva ezrek nyomorbadöntéséhez?

Ha ezt nem érted szintén BUTA vagy.

2021. aug. 14. 15:39
 13/32 A kérdező kommentje:
Azt azert latod h van kulonbseg a dizarnejt szivo tanyasi ciganyok es a kokaint szivo bankarok, ugyvedek kozott?
2021. aug. 14. 15:42
 14/32 anonim ***** válasza:
96%
A drogfüggőség tekintetében milyen különbségre gondolsz, Kérdező? Mind a két csoport azt a fajtát szívja, amit megengedhet magának, de hosszútávon ugyanúgy tönkreteszik magukat és akár a környezetüket is. A "designer-t szívó tanyasi ci..." esetében enyhítő körülmény az esetlegesen alacsony életszínvonal, de egy "fehérgalléros" csak nem tudja, hogy "jó dolgában mit csináljon".
2021. aug. 14. 16:03
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
Első és hatos, gratulálok ahhoz, hogy mekkora idióták vagytok
2021. aug. 14. 16:07
 16/32 A kérdező kommentje:
én jobban örülnék ha a gyerekem kábítószer kereskedő lenne mintha korrupt politikus, újságíró vagy valami büfészakos semmirevaló lenne
2021. aug. 14. 19:22
 17/32 anonim ***** válasza:
27%

12, senkire nem erolteti ra a gyerek, aki megveszi, az amugyis megvenne, max mastol. hagyjuk mar ezt a hozzájárul ahhoz hogy masnak tönkremenjen az elete dumát😀😀mintha o nyomna le a torkán masoknak

Mivel fiatal vagyok, tobb embert is ismerek aki “kereskedik” vele, szülőknek fingjuk sincs rola, gyereknek meg jo mert 0 erobefektetessel csomo pénze van. Ha lebukik, majd a sajat karán tanul, igy vagyok en ezzel🤷🏻‍♀️

2021. aug. 14. 19:43
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

Akkor áruld te kretén, csak ne reklámozd.

Majd akkor is ekkora legyen az arc amikor pár jól megtermett TEKes térdel a tarkódon. Majd mantrázd ezt akkor is magadba...

2021. aug. 14. 20:22
 19/32 anonim ***** válasza:
19%
XDDD le sem szarjak a fu témát, nemhogy TEK XDDD
2021. aug. 14. 20:27
 20/32 Miss Endzsi ***** válasza:
30%
Mindenkinek van használó ismerőse és a nagyrésznek osztó is, max nem tudnak róla.
2021. aug. 15. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!