Hogy hívod a szüleidet, anya-apa vagy anyu-apu?
Figyelt kérdés
Nálunk a családban mindenki az u végűt használja. Szerintem kedvesebb hangzású, mint az anya-apa. Az olyan hideg vagy személytelen nekem. Ti melyilet használjátok?2021. aug. 14. 11:21
42/42 anonim válasza:
Keresztnevükön a család előtt, ha elkezdenek pampogni, hogy anyád/apád, akkor hozzáteszem, hogy biológiailag... barátok előtt férgeknek. Szarba se vettek sosem, ha véletlen kaptam valamit, azt rám kiabálták, barátaimat lenézték, (pedig van köztük orvos is) párom paraszt, mert az apjáék mezőgazdaságból élnek, nagyszülők férgek, mert nem engedték, hogy a házukra hitelt vegyenek fel, én meg hálátlan dög vagyok, mert nem segítem őket. Ja, dobhártyám beszakították, fejem betörték, és többször nekem is jöttek.
Hát ezek után még a keresztnév is nehezen jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!