Nekem miért nem vesznek a számítógépemre játékokat?
Figyelt kérdés
Testvéremnek, aki mindössze 10 éves, 100 ezer forintra vettek játékokat a PS4-ére. A drága tesókám le sem tójja a PS-t, fél éve be sem kapcsolta. Nekem meg azt mondták, ha nem teszik, játszak ingyenes játékokkal, vagy menjek diákmelózni. Óké, hogy 17 vagyok, lehet, hogy ki kellett volna már nőjem a játékokat, de azért párat, amivel az osztálytársaim is játszanak, megvehettek volna. Nem mellesleg 25 ezer lenne, nem pedig 100.2021. aug. 12. 00:10
41/57 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, ki vagyok?
2021. aug. 12. 13:00
42/57 anonim válasza:
42.a privátban ott látható a userneved XD...
43/57 anonim válasza:
A szüleid helyében már mondanám hogy 18 évesen költözz el (mint ahogy én is elköltöztem) és menj dolgozni
44/57 anonim válasza:
Múltkor még iphone x-et akartál a szüleidtől kunyerálni most meg játékokat...?
46/57 anonim válasza:
Amúgy nekem soha nem engedte ezt leirni, mert cenzúrázta, nem tudom neki miért engedte ki.
48/57 anonim válasza:
50.a kérdezőknek úgy néz ki lehet, mert kipróbáltam és nekem engedte..
49/57 A kérdező kommentje:
Lássátok, nekem mindent szabad!
2021. aug. 12. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!