Nekem miért nem vesznek a számítógépemre játékokat?
Ha idősebb akarsz lenni azzal nem csak előjogok hanem kötelességek is járnak. Nem vagyunk képben a családi helyzettel és lehet hogy van oka annak amiért kiakadtál, vagy csak nem veszed észre vagy nem szeretnéd előtárni mert kínos.
Lassan itt az ideje hogy ne kunyerálásból érd el amit szeretnél...
Ezer ok lehet a dolog mögött akkor is ha csak annyi van amit leírtál. pl rájöttek hogy hülyeség volt a PS, és nem akarják még egyszer elkövetni ezt a hibát.
Mert normális ember ennyi idős korban csajozik, motorozok stb.
Legalábbis a szülők idejében így volt. De ez a tökkelütött korosztály jó engedelmes digitális rabszolga lesz a virtuális rabszolgatartó társadalomban.
Mert - gyaníthatóan - kivételeznek köztetek, csak nem írtál más példákat. Sajnos nem érdemes arra számítanod, hogy ez - akár a játék, akár más tekintetben - érdemben változni fog. Emiatt, ha kell valami ilyen nem ruha, kaja, tanulás dolog, arra leginkább neked kell összeszedni a pénzt, azaz: Menj el diákmelózni!
De azt jegyezd meg, hogy a diákmeló pénz a tied. Amit abból veszel, az csak a tied, mással nem vagy köteles megosztani.
A diákmunka elvesz a szabadidődből, és csak ebből tudsz megvenni valamit, amit az öcséd megkap puszira. Ez rossz érzés, de a munka miatt szorgalmasabb és céltudatosabb leszel, míg az öcséddel inkább valószínű, hogy az ellenkezője lesz.
Ha(!, de nem feltétlenül), ez és más miatt eltávolodsz a családodtól, és majd 35 éves korodban megkérdezik, miért, mondd el ezt is!
Ha nem akarnak erre költeni,nsm is fognak.
Egyébként azt sem értem,hoy miért kell egy 10 évesnek ilyen cuccok,ráértek volna ezzel még 2-3 évet.
Szóval,ha tetszik,ha nem,keresd meg magad a játékokra való pénzt.
Amúgy én nem értem ezt a "jaj, nem tudom megvenni a játékot" dolgot
ÉN minden játékot megtudtam eddig szerezni torrentről, amire vágytam.
És milyen jól tettem, mert csomóról kiderült, hogy el sem indul a gépemen, szóval nem vertem a falba a fejem, hogy több tízezret kidobtam az ablakon.
Lehet nem akarnak úgy járni mint a tesóddal. Mennyi pénzt elvertek aztán nem is használja.
Neked meg ha annyira kell, megtudod rá keresni a pénzt. Ha nem akarod, akkor meg ugye nem is kell annyira tehát igazuk van hogy nem veszik meg.
Másik kehetőség, hogy így akarnak rávenni, hogy önállósodj és magadtól nyári munkát keress
Harmadik lehetőség amit a többiek írtak, a tesót jobban szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!