Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok nekem ingyenes PC...

Tudnátok nekem ingyenes PC játékokat javasolni?

Figyelt kérdés

Pár dolog, ami fontos:

-PC játék legyen. Az emulátortól lefagy a gépem sajnos.

- Ne horror játékot légyszi.

- Csapatjáték legyen. Olyan játék, ahol külföldi és magyar idegenekkel beszélhetek, játszhatok és barátkozhatok. :)

- ingyenes legyen.

Tudom, hogy sok a feltétel, de remélem így is tudtok valamit javasolni. Genshint és LOLt ismerem. Ezek kívül az Avakint és az Among ust szoktam játszani, míg nem fagyok le. (ezért nem szeretem az emulátort)

Köszi szépen minden segítséget!

2021. júl. 5. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
War Thunder
2021. júl. 5. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi. Ha lehet valami barátságos hangulatút javasoljatok, ne lövöldözőset, vagy háborúsat. Azért felpontoztalak, mert ezt elfelejtettem beleírni. :)
2021. júl. 5. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok kritériumod van, amik nagyon leszűkítik a lehetőségeket.

Among Us van PC-re is, miért emulátorozol? Kb. 3 euró, ráadásul az Epic Store ingyen adta pár hete - őket érdemes figyelni, mert minden héten van új ingyenes játék.

Vannak ingyenes csapatjátékok, de leginkább kompetitív műfajban, szóval elég ritka lesz, hogy "barátságos hangulatúak". LoL, CS, Dota 2, Valorant, csak pár a legnépszerűbbekből, ahol ritkán lesznek haveri hangulatban a társaid, de lehet hozzájuk embereket keresni.

Genshin Impact esetleg, ami enyhébb, Brawlhalla, Dauntless, Rocket League (ez is toxic, de letilthatóak a többiek és az nincs hatással a játékra), Path of Exile (nem csapatjáték), Destiny 2 (single + co-op), Team Fortress 2 (lövöldözés és régi), Apex (lövöldözős), Warframe (loot-olgatós, fejlődős single + co-op), Star Wars: Old Republic (lehet másokkal csinálni a küldetéseket és a sztorit, de általában végigszoktak futni a pályákon).

Minden elvárásodnak egyik sem felel meg, mert amit akarnál, fizetősben már lennének.

Steam-en nézz körül az ingyenes játékok között, talán találsz olyat ami tetszik majd: [link]

2021. júl. 5. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen kell, hogy egy csapatban legyünk, az Avakin sem az, hanem, hogy multiplayer legyen, azaz tudjak másokkal kommunikálni. A versenyjátékokban nagyon sok a toxikus ember, ezért ezeket nem nagyon játszom. 3 eurót sem tudok kiadni, mert nincs bankkártyám, a szüleim meg azt mondják, hogy szerezzek be mindent törten.

Köszi a válaszod, dobtam zöldet. :)

2021. júl. 5. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Rocket League, nekem van benne kb 700 órám, elég jó és már free to play modellre váltott.
2021. júl. 5. 21:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. júl. 5. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Rakd fel a Steamet és böngészz az öngyenes játékok között, rengeteg van.
2021. júl. 5. 21:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyszer letöltöttem, aztán valahogy sosem használtam. Köszi a tanácsot! :)
2021. júl. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!