Költözzek, vagy maradjak?
17 éves lány vagyok, októberben leszek 18.
Szüleimmel élek, viszonylag jó a házasságuk, tudom, hogy engem is szeretnek. Viszont én egy lelkileg nagyon sérült ember vagyok, és erre ők nagyon rossz hatással vannak. Semmiben sem fontos a véleményem, illetve, hogy mit szeretnék én. Aprosagokon kapunk össze gyakran, főleg apámmal.
Ház felújítasban vagyunk épp, van egy öreg ebédlőbútorom, a ruháim vannak benne, le szeretném cserélni ujra, amit a párom fizetne ki (3 éve vagyunk együtt)... És most ezen is megy a huza-vona, hogy teljesen felesleges, minek kell találgatni. Elkezdtem gondolkozni azon, hogy én már egy jó fél évet laktam a barátomnal, és ott van 3 szoba ami teljesen üres, van hely.
A szüleim nem tudnak a mentális problémáimról mert beszűkültek, és apám nem érti egyátalán meg ezt.
Szerintetek jobb ötlet lenne ezt a bútort itthagyni, és elkoltozni barátomhoz, és arra a házra költeni a pénzt? Vagy inkább maradjak itt és dogoljek ebbe bele?
Ajjha, nem tudom, hogy most miről is van szó.. 3 év van köztünk, ő 18 volt én meg töltöttem a 15-öt
De már látom, hogy kár volt ezt a kérdést feltenni, mert senki sem azzal foglalkozik, hanem ismeretlenül dobalozik, meg kételkedik...
(köszönöm annak aki privát üzenetben normális szavakkal méltatott)
Októberben leszek 18.. Első mondat.
2003-2000=3 szerintem, de szólj ha tévedek
15-ös ezt hogy érted?
Osszevesznek párommal? Vagy hiányoznanak a szüleim?
"laktam" már nála, fél évig, és nem volt semmi probléma
Anyukám azt mondta kezdhetek kipakolni a szekrényből, jött apám hogy minek kell költeni a pénzt, meg nehéz lesz szétszedni azt a szar szekrényt. És arra hivatkozott, hogy kitudja ki, mikor veszti el a munkáját valaki és nem lesz pénzünk. (úgy csinál, mintha nem lenne pénzünk, pedig van, anyukám direkt megnézte, mennyit adhat most ki, pedig nem is nekik kéne fizetni)
Túldramatizalja és ezzel is csak bánt mindenkit, az egész család már meg van bolondulva, hogy ilyeneket mondd a semmiért.
Minek teszel ki kérdést olyanról amit már eldöntöttél?
"Menjek és legyek boldog, vagy maradjak és dögöljek bele?" 🤦♀️
Menj, de bútor helyett inkább irattasd be magad a barátoddal egy normális szakmára/tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!