Felnőttként hogy támogatod a szüleidet?
Szép amit teszel Kérdező, szinte erődön felül támogatod őket.
Én egy lakásomat adom ki, és abból támogatom.
Sehogy. Van saját családunk, hitelünk, azt is ki kell fizetni valakinek.
Persze, ha gondban lennének, segítenék, de van megtakarításuk. A te szüleidnek miért nincs semmije?
Havi 13 ezer körül utalok anyukámnak, évente kétszer 40-50 körül. Tesóm is szokott utalni, bár ebben nem vagyok biztos. Szülinapjára és karácsonykor is szoktam plusz pénzt utalni, illetve ha adóvisszaigénylésnél kapok vissza, akkor is. Tudnék többet is, de saját hibájából van rossz helyzetben, mindig belemászik a gödörbe, cigizik és nem tudja beosztani a pénzt. Ha egyszer valami jól megy, tesz róla, hogy ne sokáig. Sokszor az őrületbe kerget.
Apám nem érdekel, megkeserítette a gyerekkorom a függőségeivel, már vagy 5 éve nem beszélek vele. 14x600000Ft a keresetem, de ez Ausztriában, 30F
Gondolom nem sok marad a 180-ból neked, dicséretre méltó, hogy így támogatod a szüleid.
Befizetem a rezsijüket és élelmiszerből bevásárolok nekik.
Többre nincsen keretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!