Tartanád ezek után apáddal a kapcsolatot?
Anyám férje eltiltott az igazi apámtól mivel ők születésem után azonnal szét is mentek. Mivel el voltam tőle tiltva nem is ismertem őt. Egy ideig elvileg próbálkozott apám, hogy láthasson de nem engedték neki. Feladta, bele törődött.
Én kerestem meg őt 18 éves koromban bár anyám még mindig együtt van ezzel a férfivel.
Kit hibáztatnál ilyen helyzetben? Haragudnál apádra? Tartani akarnád vele a kapcsolatot így, hogy egy idő után bele törődött és nem is keresett fel hanem neked kellett? Létezik ilyen, hogy “eltiltanak” a saját gyerekedtől?
Apám semmit nem ártott senkinek, csak a férfi ki akarta írni a történetből
Maximum a bíróság tilthat el valakit a gyermekétől, anyukád férjének ehhez semmi joga nem volt, ezt számon kell rajta kérni meg anyádon is, hogy ezt hogy hagyhatta...
Nem haragudnék apámra, nyilván ahogy írtad is, próbálkozott, majd valószínűleg feladta, nem volt lehetősége jogi lépésekhez, stb... Az, hogy neked kellett felkeresni 18 évesen, ezzel én nem foglalkoznék. Ez hosszú idő, gondolom próbálta ő is inkább lezárni és rád bízni, hogy majd akarod-e látni.
Fene tudja..
Meghallgatnám mit hoz fel mentségére.
De azért a volt asszony eltiltott az kevés
Tény hogy meg tudja nehezíteni,de teljesen ellehetetleníteni nem.
Egy esélyt adnék neki.
Van olyan,hogy tévedett, megbánta blablabla,de hogy mindig más volt a hibás és ő folyton csak áldozat, olyan nincs.
A legtöbb ember nem megy a rendőrségre. Mi nagyobbak voltunk, négyévig nem álltam szóba apukámmal meg a "mostohaanyámmal". Apa próbálkozott, aztán rájött, hogy amíg mi nem nyitunk, addig verheti magát a földhöz is.
Azóta velük élek, a "gonosz mostohám", akit anyám úgy gyűlölt, hogy azt nem lehet elmondani, sokkal inkább az anyám és megérte adnom egy esélyt a család ezen részének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!