Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám állandóan beleszól a...

Anyám állandóan beleszól a gyereknevelésbe?

Figyelt kérdés

Közel 4 éves a lányom, kb másfél éve nem alszik délben amióta nincs cicizés, nem megy, az oviban alszik itthon nem.

Ma este is nekem állt mert mellette volt miközben elesett, mondtam biztos a papucs a kopott mert második esés 2 óra alatt, egyet otthon egyet mamáék esett. Mivel lehorzsolódott az otthoni esésnél a bőr elkezdte mondani hogy miért nem kaptam el, hozzátéve hogy mikor náluk esett el 5cmre voltak egymástól mégsem sikerült elkapnia mert egy pillanat volt, tőlem meg több méterre.

Na ezt a déli alvásra fogta és hogy a gyerek irányít és inkább társasjátekozok vele minthogy elaltassam. Miközben nekem lenne a legjobb az az egy-másfél óra csend és nyugalom :D

2021. aug. 3. 21:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%

kedves #20 nagyszerű példája vagy a "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" kifejezésnek.

Az anyukák nagytöbbsége nem tud számítani ilyen formában (ha beteg a gyerek, meg napokat vigyázni rá) a saját anyjukra sem.

Ezen gondolkozz el!!!

Tudod sokan aktív dolgozók, és/vagy 100km-es körzetben sincsenek.

2023. febr. 17. 15:59
 22/23 anonim ***** válasza:
59%
Aha... Egy ismerősöm is folyton szapulta az anyját, aztán jóformán a mama évekre fel a gyerekeit. Csak elugrok heti 3 csavozni mama vigyázott rájuk, csak bulizik mi dne szombaton mama vigyázott rájuk. Csak az egész nyarat ott voltak, mert miért is meee alapon. Aztán az anyja volt egy senki szar, mert szerinte ez nem nevelés... 😂
2023. febr. 17. 18:50
 23/23 anonim ***** válasza:
80%

Ahha. Szóval van EGY az az 1 db ilyen ismerősöd.

Hűha 👏

2023. febr. 17. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!