Mit reagálnál, ha a gyereked így szakítaná meg veled a kapcsolatot?
Utolsó beszélgetéskor azt mondaná, hogy mindigis sokkal boldogabb volt olyankor, amikor nem kellett a közeletekben lennie, ez akár lehet egy szimpla koliban tartózkodás is. Meg soha nem viselte jól, hogy mindig mindenben a negatívat keresitek, és végig se hallgatjátok a mondanivalóját, mert mindig sokkal fontosabb a legjelentéktelenebb részleten háborogni, meg amúgy úgy érzi, hogy hülyének nézitek, és nem is szeretitek, ha önálló gondolatai vannak, nektek mindig fontosabb, hogy a külvilág mit gondol.... Nagyjából ilyenek.
Ja és nem akar semmiképpen sem javítani a kapcsolaton, ő évek során próbált, ti nem voltatok ebben partnerek, akkor most se legyetek azok, mert már késő.
Mit reagálnál, ha így szakítaná meg veled a kapcsolatot a gyereked?
Első vagyok
"nagyjából ilyenek", "mert most már késő"
ez hiszti...18 éves a fiam, többször kaptam hasonlót...jó a mert most már késő kimaradt, de a többi ismerős:) aztán lehiggad és szeretjük tovább egymást...ezek nem egy kiforrott felnöt gondolatai aki épp lezár egy rossz korszakot...kamaszkor nem a középiskolával ér véget
Ha ilyenek a szuleid, akkor nem fogja őket neghatni. Felesleges szócseples lesz es vegig se hallgatnak.
Irj levelet papiron azt orokbe negorzik
De mely seb lesz es sose tudhatod hogyan fordul a te eleted es utolag nem banod e.
Inkabb igyekezt valtoztatni a japcsolatotokon. Levalni, hataraid neghuzni, egyutt toltott idot tartalmasabba tenni.
Kerdezd a gyerekkorukrol, kamaszkorukrol annak van ertelme.
Első újra és utoljára:)
Véleményt kértél és kaptál tapasztalt szülői oldalról. Csak az a válasz hasznos, ahol veled szídják a szüleid, más oldal meghallgatása már kiborít és lepontozod? Pont az én véleményem igazolja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!