Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit reagálnátok arra, ha a barátnőtök egy fiú rokonával kifejezetten jó kapcsolatot ápolna, olyannyira, hogy "babám"nak és "édesem"nek hívják egymást?
Nem, az anyja testvérének a feleségének a fia. (?) :D
Nincs semmi közöttük, ezt tudom jól mert ismerem annyira a barátnőmet, csak barátok, és hát a "jól kijövünk egymással" itt elég szoros értelemben van véve.
Gondolom, felhoztad a barátnődnek a dolgod (?). Vagy legalábbis tuti leolvashatta az arcodról a reakciód :D Nem mondott erre semmit?
Én is durván kiakadtam volna, azért ez nem túl normális dolog. Édesemnek a szerelmemet becézem, nem a (fél) unokatesómat. Ez beteg :D
Unokatestvérek te állat...
Ez a mai generáció, szart se tudnak...
" Az anyám testvérének a feleségének a fia ..."
#RADICSPÈTER
ohh vagy ez itt nem működik???? O,o
Nő vagyok. A szülő tesójának, a párjának gyereke hiába mondható unokatesónak attól még nincs vérkapcsolat.
Ilyen esetben nem elhanyagolható, hogy mióta ismerik egymást, mennyire alakult ki a rokonság érzése.
Nagyon nem mindegy, hogy kétéves koruktól rokonokként nevelkedtek, vagy ismerik egymást két éve.
Rokonkent nevelkedtek, egyutt nottek fel szinte. Tenyleg engem nem zavar barmit csinalnak, de ez a becezgetes nagyon utott.
Bocsi az angol billentyuzet miatt, uj laptop.
Azota egyebkent mar megbeszeltuk, es elvileg mar ez abbamaradt. Aztan lehet hogy csak nem mondja nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!