Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukák, ti mennyi időt töltötö...

Apukák, ti mennyi időt töltötök egy héten a gyermeketekkel? És mennyire vesztek részt a házimunkában?

Figyelt kérdés

#apa házimunka
2021. aug. 1. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Az én gyerekem apja, napi kb 1orat játszik vele itthon. De nincs játszótér fagyizó stb. A házimunkába egyáltalán nem segít ha mégis akkor azt a szememre hangja. Azt is ha nem minden ragyog a tisztaságátol és a rendtől. Lassan már cselednek érzem magam. Sokat dolgozik és ezt nem is vitatom. De én is dolgozom 7-16 óráig. Utána bevasarolok osszepakolok kimosok takarítok. Játszok a gyerekkel ide oda elviszem. Munka előtt hajnalban pedig megfozom a következő napi ebédet. Ami általában nem ízlik, pedig jól főzök. Épp a váláson gondolkodom....
2021. aug. 2. 08:07
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Most így nyáron sajnos nem sokat, mert 2 helyen melózok, így heti 80 óra szokott lenni (pl a hétre 6*12+1*8),de ha 6-18 vagyok akkor a kicsivel sétálok egyet ha hazáértem, meg kicsit játszunk és este én fürdetem (1,5 éves), esetleg lesétálunk a boltba a ház mellett akkor bevásárolok, vagy ha a nagyobbik (9 éves) barátnőnél van akkor elsétálunk érte, vagy a barátnőjét este hazakísérjük, ha nálunk vannak... Általában heti 1 napot vagyok itthon olyankor csinálunk valami programot pl tegnap a nagyobbikkal strandon voltam, délután meg a kicsivel elmentünk állatsimogatóba meg hazafelé bevásároltam, de legközelebb jövő héten hétfőn leszek egész nap otthon, akkor majd kitalálunk valamit időjárástól függően... Nyári szezonon kívül csak "normál" munkaidőm van, akkor azért rendesen ki tudom venni a részem a családból illetve a házimunkából, ilyenkor a legtöbb dolog a feleségemre marad, mert van, hogy csak annyi időm van otthon lenni, hogy csak alszom pár órát.
2021. aug. 2. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Folyamatosan ém vagyok a gyerekkel. Az anyuka inkább csak mobilozik egész nap, és sose játszik vele, sőt ha a gyerek játszani akar vele, akkor ő ideges lesz és azt mondja, hagyja békén.

Minden házimunkát én csinálok, kivétel nélkül.

2021. aug. 4. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Az anyuka inkább csak mobilozik egész nap, és sose játszik vele"

De legalább kiposztolhatja mindenhova, hogy milyen fasza anya is ő... Szegény gyerek. :(

2021. aug. 4. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!