Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan mondja nővérem hogy...

Jogosan mondja nővérem hogy nem támogatják szüleim?

Figyelt kérdés

Főiskola alatt nem kellett dolgoznia,megélhetését fizették és egy albérletet is.

Végül szüleim vettek egy lakást Budapesten darabig kiadták de nővérem kisirta hogy ott lakhasson. Semmit nem kell fizetnie. Már oda költöztette a barátját is félig meddig. Bruttó 450 ezret keress és a hónap végére nem marad szinte semmi pénze. Viszont elmult években a virus időszakon kivül és most eljár/eljárt külföldre nyaralni.

Legutoljára egy autót akart kérni szüleimtől hogy fizessék neki de nem adtak rá 2 milliot így lemondott róla mert "2 millios hasznalt autoban alap az alatt nagyon gázos".

Ez évben házasodna de a barátjának és neki sincs pénze,kérni próbált 1 milliót rá viszont szüleim nem adtak.

Így fejükhöz vágta hogy nem adnak neki semmit,nem támogatják ami furcsa mert szerintem ez bőven támogatás hogy ingyen lakhatás.

Persze anyám is mondta neki hogy hálatlan kölyök amit megértek mert tényleg annak tűnik.

Szóval nem támogatják eléggé?

2021. júl. 31. 13:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Égne a pofámról le a bőr. Ugyanilyen helyzetben vagyok mint tesód, de én dolgozom nyaranta (nem szorulok rá). Extra pénzt most kértem mert több kiadásom is lett (elektronikai cucc, ruha, mindkettő szükséges volt)
2021. júl. 31. 13:15
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

De igen, túlságosan is támogatják.

És akkor most hogyan tovább? Ettől akkor most neked könnyebb lesz az életed, ha a többség ugyanezt mondja majd itt?

2021. júl. 31. 13:20
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Elég gáz tesód van. Elég jól keres, a lakhatását biztosítják ingyen a szülei és semmi pénzt nem tesz félre, és milliókat akar legombolni a szüleiről?
2021. júl. 31. 13:38
 4/21 anonim ***** válasza:
98%
Én is kaptam lakást is, kis autót is. De soha semmit nem kérnék szüleimtől, max elfogadom ha kitalálnak valamit de inkább ne találjanak ki semmit. Nagyon szégyellem, hogy ennyire nem vittem semmire az életben, inkább beosztom a keveset minthogy mégtöbbe kerüljek nekik.
2021. júl. 31. 13:44
 5/21 A kérdező kommentje:

2-es

A kérdés támogatják e eleget vagy sem.

Nehéz megítélnem szüleim szerint nagyon,testvérem szerint semennyire

2021. júl. 31. 14:02
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Eleget támogatják.
2021. júl. 31. 14:11
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Lakást kapott a s*gge alá, megadatott neki, hogy munka nélkül kiválóan éljen főiskola alatt és még felmerül a kérdés, hogy támogatják-e eléggé? Mások 100 ezerből félre tudnak rakni, ő meg 300 ezerből nem tud megélni? Elég nagy a baj.
2021. júl. 31. 14:17
 8/21 kovpet ***** válasza:
97%

"A kérdés támogatják e eleget vagy sem."

Egy felnőtt embert miért kellene a szüleinek támogatnia? Persze, jó, ha van és jut, de ez már nem a szülő dolga, nem lehet elvárni.

Az házasodás meg ingyenes, tudtommal. Abszurd, hogy milliót akar rákölteni és még abszurdabb, hogy ezt más pénzéből tervezte.

Ugyan ez a használt autó. Igen, egy bizonyos összeg alatt lutri és igen, tegyük fel, hogy ez 2 misi. És mi köze ennek a szülőknek? Ez nem egy általános iskolás ebédbefizetés...

2021. júl. 31. 14:20
 9/21 A kérdező kommentje:
A lakás nincs a nevén és csak pár évig maradhat ezt sérelmezi
2021. júl. 31. 14:23
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
Szegény pici lány, mások havonta 150 ezret költenek albérletre a 250 ezerből, ő meg ingyen lakhat ott évekig és még vertyog.
2021. júl. 31. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!