Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv! Szerintetek elengednének...

Üdv! Szerintetek elengednének szüleim 23 évesen (novemberben tőltöm a 24 et) a barátomhoz több napra?

Figyelt kérdés
Budapesten lakik én meg Szolnokon. Még egyetemen ismertem meg így nem is kellett szólnom róla egy szót se, azóta viszont visszaköltöztem, de az igazat megvallva nincs kedvem magyarázkodni, hogy miért megyek mert apámnak úgyse lenne szimpi, mert ismerem a véleményét, meg egyáltalában nem szeretem megosztani a magánéletem ha nem muszály, főleg az ilyen nagyon belsőséges dolgokat nem.

2021. júl. 31. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
76%
Palyazz meg egy onkormanyzati lakast, szerintem a "fiatalok hazaba" (Mester ut) meg belefersz a korod miatt es koltozz el. Ha befejezted mar az egyetemet, es dolgozni fogsz, siman fenn tudod magad tartani, a lakber az onkormanyzati lakasoknal 10-20ezer forint itt Szolnokon, es onnantol nem kell engedelyt kerned, hogy hova mehetsz es kivel.
2021. júl. 31. 13:32
 62/69 anonim ***** válasza:
100%

60. Honnan tudid, higy ki ő...?

Nagyon sokan lefülelik a kamukerdeseket...

2021. júl. 31. 14:31
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, megyek a barátomhoz. Ennyi.

De ha ilyen életképes vagy, még 32 évesen is az engedélyüket kell majd mindenhez kérned.

23 évesen én már egyedül éltem Bp-n., dolgoztam, és nem apáék engedélyére vártam bármivel kapcsolatban is.

2021. júl. 31. 17:03
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
Mikor egy kérdésre 5+ oldalniy komment érkezik, ott szinte mindig valami nem smakkol. :D
2021. júl. 31. 21:38
 65/69 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 évesen szültem. Nem kislány vagy, hanem nő
2021. aug. 1. 04:18
 66/69 anonim ***** válasza:
Öh ők neveltek fel igaz, akkor ismeret őket nem? Egyértelműen eltudsz menni a baráthoz nem fognak ezért kivágni otthonról gondolom. Igaz? Egyben azt a szex taget valaki észre veszi? Csak utalnék meddig jutottak el a kapcsolatban.
2021. aug. 1. 21:58
 67/69 anonim ***** válasza:
33%
13 évesen se kell ilyenre engedély, nem hogy 23 évesen. Már rég felnőtt vagy ember, viselkedj már úgy.
2021. aug. 4. 09:55
 68/69 anonim ***** válasza:
Kérdező végül voltál több napot a barátodnál?
2021. aug. 7. 14:19
 69/69 A kérdező kommentje:
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy Ő utazik LE HOZZÁM, a napokban. Ma direkt úgy szervezkedtem hogy legyen főzve több féle kaja is: savanyú krumplifőzelék fasírtal, húsleves húsgombóccal, kisütött rántott hús. Plusz 2 üveg hubit vettem, eggyet amiatt mert apám megiszik egyszerre egy egész üveggel, borból szintén 2 üveggel.. A másik üveget meg természetesen magamnak és a barátomnak. :) És maradt a csoki, és tojáslikőrből is,mert apa azokért nem "ugrál" túlzottan (hála a Jóistennek).
2021. aug. 9. 03:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!