Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv! Szerintetek elengednének...

Üdv! Szerintetek elengednének szüleim 23 évesen (novemberben tőltöm a 24 et) a barátomhoz több napra?

Figyelt kérdés
Budapesten lakik én meg Szolnokon. Még egyetemen ismertem meg így nem is kellett szólnom róla egy szót se, azóta viszont visszaköltöztem, de az igazat megvallva nincs kedvem magyarázkodni, hogy miért megyek mert apámnak úgyse lenne szimpi, mert ismerem a véleményét, meg egyáltalában nem szeretem megosztani a magánéletem ha nem muszály, főleg az ilyen nagyon belsőséges dolgokat nem.

2021. júl. 31. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
70%

28. És hogy jönnek ide ezek a bulik??

Tökre irrelevans, hogy hány forint volt anno a belépő, megchol kávéztál....

Csak társalogni akarsz?

Vagy esetleg kisregenyt írsz es itt keresel hozzá anyagot??

2021. júl. 31. 10:10
 42/69 anonim ***** válasza:
96%
Részben egyetértek veled, de részben nem, mert rohad sok múlik a gyereken: a szülő belegebedhet aha gyerek nem akarja a dolgot (csak a jogait hangoztatja ahogy most egy jelentős rétegre jellemző. ) Hogy életből vett példát hozzak: a nővérem felnevelt két kitűnő tanuló gyereket. A harmadik, legkisebb most öt éves, vissza fog maradni az óvodában, mert semmilyen szinten nem hajlandó ceruzát venni a kezébe, pedig három éve küzd vele az anyja. A gyerek értelmi képességeivel semmi baj, szépen. választékosan beszél, világnagy fantáziája van, de egy szerűen nem hajlandó még rajzolni se. Kézügyességével egyébként semmi baja... Egyszerűen szarik bele.
2021. júl. 31. 10:12
 43/69 anonim ***** válasza:
85%
Azért maradjunk annyiban, hogy aki olyan életképtelen, hogy ezt itt megkérdezi, azt jobb is, ha nem engedik nagyon sehova 😂
2021. júl. 31. 10:21
 44/69 anonim ***** válasza:
83%
Na ezzel egyetértek utolsó...
2021. júl. 31. 10:25
 45/69 anonim ***** válasza:
48%
24 evesen sajat hazam van a baratommal... Igaz, egyetemet sem végeztem. 😃 Nem engedelyt kell kerni, hanem elbeszelgetni a szuleiddel, hogy elegge idős vagy mar, nem kell tovabb patyolgatni. Lehet egyetem mellett is dolgozni, keresel egy kis penzt, es elkezdhetsz onallova valni, a legszebb eveidet szalasztod el, ha csak otthon ulsz, es azon aghodsz, vajon a szuleid mit szolnak majd.
2021. júl. 31. 10:25
 46/69 anonim ***** válasza:
73%
vannak gyerekek, akik nem szeretnek rajzolni. öt évesen pláne nem. lennének ötleteim, mivel lehetne rá enni, de ez most nem az a hely.
2021. júl. 31. 10:26
 47/69 anonim ***** válasza:
21%
Kár, értékeltem volna ha megosztod velem, mert lehet hogy segítene.
2021. júl. 31. 10:28
 48/69 anonim ***** válasza:
91%

Mi 17 évesen a párommal már gyakorlatilag együtt éltünk, hol az ő szüleinél hol az enyémeknél. És nem lettem terhes 17 évesen, sőt még 28 évesen sem, most jött el az ideje a próbálkozásnak erre irányulóan :D nem voltunk kicsapongók, nem jártunk a suli mellé, együtt jártunk be, megvártuk egymást és együtt jöttünk haza.

Az én szüleim pénzesek, az övéi nem voltak azok de mégis mindig szívesen láttak, ahol 6-nak jut ott jut 7-nek is, mindig azt mondták. Szép tini szerelem volt anélkül, hogy a szüleinkkel kellett volna csatázni, mert mindenben támogatók és jó fejek voltak. Ilyen szülőket kívánok mindenkinek! (ui nem egy városban laktunk, de egy suliba jártunk ami pont félúton volt kettőnk lakhelye közt, innen és onnan is 1 óra)

2021. júl. 31. 11:01
 49/69 anonim ***** válasza:
92%
@42 Én nem nyuznám azt a gyereket, ha nem akar ceruzát megfogni, mert jó eséllyel simán lesz baja belőle. Úgy is kiderül általános iskolában a baj. Mégse olyan jó anya, aki egypár ideális gyereket tudt felnevelni, de biztos a gyereken múlik.
2021. júl. 31. 11:24
 50/69 anonim ***** válasza:
22%
43: ebben sok igazság van... 😁
2021. júl. 31. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!