Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv! Szerintetek elengednének...

Üdv! Szerintetek elengednének szüleim 23 évesen (novemberben tőltöm a 24 et) a barátomhoz több napra?

Figyelt kérdés
Budapesten lakik én meg Szolnokon. Még egyetemen ismertem meg így nem is kellett szólnom róla egy szót se, azóta viszont visszaköltöztem, de az igazat megvallva nincs kedvem magyarázkodni, hogy miért megyek mert apámnak úgyse lenne szimpi, mert ismerem a véleményét, meg egyáltalában nem szeretem megosztani a magánéletem ha nem muszály, főleg az ilyen nagyon belsőséges dolgokat nem.

2021. júl. 31. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim válasza:
37%
18 éves korom óta járok egyedül a barátnőmhöz Pécsre, röviden: Amennyiben belátóak a szüleid te meg nem vagy megbízhatatlan vagy életképtelen a szemükben, igen.
2021. júl. 31. 12:00
 52/69 anonim válasza:
26%
Ja azt hozzá tenném hogy Pestről, szóval durván 230 km
2021. júl. 31. 12:01
 53/69 anonim ***** válasza:
41%

Már eleve a megfogalmazás, hogy mi djárt betölti a 24et...

Semmi különbség..

Ez legfeljebb a 18nál lehet fontos... h akkor nagykorúvá válik...

Valami nem kerek ebben a sztoriban..

2021. júl. 31. 12:08
 54/69 anonim válasza:
36%

A 12 es írta hogy ezt nem egy 23 éves írta , de sajnos elképzelhető hogy igen 😅

Nem olvastam végig de nekem 25 évesen családom van, igyis beleszólnak a szülők testvérek mindenbe amibe tudnak én meg megmondom nekik hogy köszi de majd én eldöntöm hogy mit csinálok , vagy megfogadom amit mondanak. Több opció is van. Szerintem mondd hogy már az egyetemen együtt voltál ezzel a fiúval elmész hozzá X napra, megmondod a címét hogy ha baj van tudják hova kell menni, vagy ha nincs baj nem fog ott kopogtatni apád, én is aggódtam ezen 16 évesen de sose jött csak ha hívtam. Hidd el van jobb dolga mint hogy utánad kémkedjen, ha meg nincs és megteszi akkor szedd össze magad és keress albérletet aztán nem kell aggódni azon hogy beleszólnak mert már csak véleményük lesz, mivel tenni nem tudnak semmit.

2021. júl. 31. 12:42
 55/69 anonim ***** válasza:
50%

Pest-Szolnok nagyjából 120 km, vonattal úgy másfél óra.

Kérdező, Rómába majd elengednek a szüleid, ha már egy másfél órás vonat út is gondot okoz nekik?

2021. júl. 31. 12:44
 56/69 anonim válasza:
52%
Az 5 évest hagynám, mert lehet hogy szimplán dacból nem akar ceruzat fogni, én tennék egy kis asztalra lapot és több féle íróeszköz (zsirkreta ceruza toll) persze ügyelni kell a gyerekre hogy ha netán odamegy ne essen baja és ha odamegy csak figyelni nem beleszólni, hagyni kell, egyszer majd megfogja fogni amikor majd kedve lesz. Szerintem telibe direkt nem akar rajzolni meg semmit. De legyen lehetősége ha mégis meggondolja magát
2021. júl. 31. 12:48
 57/69 anonim ***** válasza:
45%
Hogy nem tunik fel senkinek, hogy mekkora kamu ez a kerdes es trollkodik a kerdezo???
2021. júl. 31. 12:49
 58/69 anonim ***** válasza:
35%
de, feltűnt. írtam is
2021. júl. 31. 13:16
 59/69 anonim válasza:
94%
Az a baj H akkora idióta emberek vannak hogy simán lehet H nem troll csak egy újabb életképtelen nagykorú
2021. júl. 31. 13:27
 60/69 anonim ***** válasza:
67%

#58. Neked melyik kommented nem arról szól hogy a kérdés kamu?

Te ezt mindenhova oda hányod.

2021. júl. 31. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!