Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv! Szerintetek elengednének...

Üdv! Szerintetek elengednének szüleim 23 évesen (novemberben tőltöm a 24 et) a barátomhoz több napra?

Figyelt kérdés
Budapesten lakik én meg Szolnokon. Még egyetemen ismertem meg így nem is kellett szólnom róla egy szót se, azóta viszont visszaköltöztem, de az igazat megvallva nincs kedvem magyarázkodni, hogy miért megyek mert apámnak úgyse lenne szimpi, mert ismerem a véleményét, meg egyáltalában nem szeretem megosztani a magánéletem ha nem muszály, főleg az ilyen nagyon belsőséges dolgokat nem.

2021. júl. 31. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
6%

#27. De igen, én sok dolgot félreírtam már életemben, de normális esetben nem is javítgatok másokat…

Te itt arra élvezkedsz, hogy a kérdező milyen rosszul ír, kineveted és virtuálisan próbálod megalázni, közben meg az a csattanó, hogy 2 1 soros kommentben 2 hibát is ejtesz.

2021. júl. 31. 09:53
 32/69 anonim ***** válasza:
67%
Az a baj hogy te 23 vagy a barátod 43. és ez az amit a papáék nem fognak megemészteni.
2021. júl. 31. 09:55
 33/69 anonim ***** válasza:
94%

ha te egyetemet végeztél, akkor már értem, hogy miért mondják, hogy nincs színvonal

de inkább hajlok arra, hogy kamu

2021. júl. 31. 09:56
 34/69 anonim ***** válasza:
47%
Te szerencsétlen, a kérdező helyesírását alázó kommentelő nem én voltam. Mondjuk hogy ez feltűnjön, ahhoz minimális intelligencia is kéne.
2021. júl. 31. 09:56
 35/69 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként pedig óriási különbség van a helyesírási hiba, és az elírás között, mivel az egyik a tudás hiányából fakad, a másikat pedig véletlenül véted, ha gyorsan írsz.
2021. júl. 31. 09:59
 36/69 anonim ***** válasza:
89%
30 akkor az nem csak a gyerek hibája, hanem a szülőé. én igyekeztem önállóságra nevelni őket
2021. júl. 31. 10:02
 37/69 anonim ***** válasza:
67%

Ne egymásról pofázzatok már, húzzatok innen ha nem a kérdésre akartok már válaszolni.

Egyébként mindenkinek igaza van. 24 évesen azt csinálsz amit akarsz, engedéllyel, vagy engedély nélkül. Azt már te tudod, hogy ezért kiraknak e a házból, vagy nem. De én ilyen lánnyal biztos nem járnék együtt, aki fél hozzám eljönni, meg engedélyt kell kérnie a szüleitől. Vicc kategória. Már rég hozzá költözhettél volna, ha olyan komoly ez a kapcsolat. Pesten a fizetés is jobb.

2021. júl. 31. 10:02
 38/69 anonim ***** válasza:
53%

#35. És létezik olyan rész-képességzavar, hogy az illető kifejezetten helyesen írni, nem vagy csak nagyon nehezen tud megtanulni, vagy csak részben.

Ennek felfogásához is intelligencia kéne?

Vagy miért nem értik ezt meg egyesek?

És attól, hogy valaki valamiben nem jó, még másban lehet az…

Mint mondtam, én is matematika szakot végeztem, pedig nem tudok helyesen írni.

Holott én kifejezetten olvasott és művelt vagyok, rengeteg szépirodalmat olvasok/olvastam.

A helyesírásom az egyetemen senkit nem zavart, valószínűleg a későbbi karrierem során sem fog senkit.

Egyébként a barátnőm orvosira jár és hasonlóan van ezzel…

2021. júl. 31. 10:06
 39/69 anonim ***** válasza:
94%
30. Azert ott a szülők is erősen ludasak ha egy huszonéves eletképtelen! Ui.ők neveltek annak!
2021. júl. 31. 10:06
 40/69 anonim ***** válasza:
38%
38 attól, hogy nem tud helyesen írni, ha valaki művelt, akkor fogalmazni tud. nem egy gyerek szintjén. ez az írás olyan, amilyenre a 12 éves fiam is képes.
2021. júl. 31. 10:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!