Miért ilyen rossz a viszonyom az anyámmal?
Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amikben nem értek vele egyet, és ezt el is szoktam mondani. Az is előfordult már, hogy elmondtam neki a problémáimat, ezekkel a dolgokkal azt mondja én állandóan idegesítem őt. Bár már ez nem aktuális, de gyerekként is kiközösíttettek az osztálytársaim, akkor is azt mondta nem hiába nem kedvelt senki, mert egész nap az én fapofámat nézni egy büntetés. Sose voltam egy rossz gyerek, nem jártam diszkóba se, se nem ittam, se nem dohányoztam soha. De azt még se szeretné, hogy a barátommal elköltözzek tőle, azt mondja vele, csak minden rosszabb lesz. Azt mondja a barátom nem szeret engem, és hogy fogadna abban, ha szétmennénk se lenne szomorú egy percet se utánam, sőt még örülne ha megszabadulna tőlem. Valamikor még én is elbizonytalanodom abban, hogy lehet a barátom sem szeret engem, bár azt mondja velem tervezi a jövőt. De máskor meg azt mondja velem csak a baj van, bár elmennék már otthonról. Semmi sem felel meg neki, ahogyan csinálok dolgokat, mindenbe beleköt.2021. júl. 24. 10:12
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Tudod, nem szeretnék nagyon mély analízisbe kezdeni, de lehet, hogy őt sem szerette az anyukája/apukája és nem is tudja, hogy hogyan szeressen téged.
Miért van fapofád? Úristen, ilyet mondani egy gyereknek... :/
Nem szabad egy gyereknek bírálni, megítélni a szülei viselkedését, hiszen nem tudja, hogy milyen abban a helyzetben lenni, de talán próbálj meg beszélni vele.
Nem lehet, hogy neki más élete volt és most féltékeny a te életedre?
2/5 anonim válasza:
Ennyi leirásbol nem nagyon lehet ugmyond mit mondani.
3/5 anonim válasza:
Ismerős a helyzet! Vagyis már nem, mért változtattam rajta! De ajánlom neked is, hogy amint tudsz költözz el. Ne hagyd, hogy anyád befolyásoljon. Nem is értem, hogy mondhat valaki ilyeneket a saját gyerekének. Gondolom azért nem akarja, hogy elköltözz tőle, mért fél, hogy egyedül marad. Majd akkor fog csak rájönni, hogy milyen jó lenne nézni a "fapofád". A barátodat pedig vedd fontolóra, bár minden kapcsolatban vannak nézeteltérések. Lehet a nagy részét anyád generálja. Én azt tanácsolom amint tudsz költözz el, de ne a barátoddal. Az majd ráér idővel. Elsőnek próbálj meg mindenkitől független lenni. Az szülő viszonyhoz kell idő még feldolgozza az ember.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg neki is egy pocsék gyerekkora volt,a szülei is így viszonyultak hozzá.
Javaslom,hogy költözz el.
Az ilyen "anya" csak lelkileg lehúz téged.
5/5 anonim válasza:
hasonlóan vagyok bár én édesapámmal(néha anyával is) és már teljesen leszarom amit mond mert teljesen lenyomott és azt gondolom hogy nem vagyok semmire képes és nem érek semmit szóval ne hagyd neki hogy azt tegye veled mint amit velem.És ezen kivül nem értékelik itthon amit teszek (tanulok,takaritok,fözök,apának segitek a házfelujitásban).És beszéltem egy fiuval aki megkérdezte mit csináltam ma és elmondtam hogy takaritottam,föztem meg szobát festettem és azt mondta nagyon ügyes vagyok és kevés velem egy idös fiatal csinálja ezt ami nagyon jol esett és igy átgondolva tényleg sok dologban segitek itthon a családomnak.(ez már nem ide tartozott csak jo volt elmondani valakinek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!