Anyukámmal borzasztó a viszonyom. Nem tudom mit tegyek?
Már nem bírom. Egyszer nagyon jo a kapcsolatunk, mint ha legjobb barátnők lennék, aztán hirtelen a legkissebb dologra, olyan ideges lesz, hogy napogig szíd, (egyszer hozzám vágott egy bögrét, hogy szive szerint megölne) többször hangoztatja, hogy bánja, hogy megszűlt, és hogy szavakkal ki se tudja fejezni mennyire gyűlől. Folyamatosan mondogatja, hogy oljem meg magam, hogy bármit csinálok nem leszek szebb, és ha ő fiu lenne, bottal se nyulna hozzám. Pedig nem vagyok olyan kovér, vagy ronda (180cm/79kg)
Így is elég önbizalom hiányos vagyok, nincs is, illetve durva megfelelési kényszerem van, és szerintem egy ideje depressziós is vagyok.
Nem tud mit tegyek, akármit csinálok nem jó neki, mindenbe csak a hibát látja, még ha segítek is neki. Valakinek valami ötlet, hogy mit tegyek, mert már nagyon nem bírom.
18/L
"Csak" ki kell bírnod egy kis ideig.
Édesanyád roppant mód önző. Nem szeret. Nem ez a szülői odaadás. Ki vagy téve a nárcizmusának, és ez nem fair a gyerekkel szemben.
Menekülnöd kell, csajszi.
Tudom nehéz önbizalom hiányában, mert könnyen lehet, hogy ez az élet más területein is megnehezíti a dolgaid. Ellenben helyt is állhatsz, és ha megerősödsz, nem lesz olyan álom, amit ne érhetnél el.
Tudod, az ilyen nehéz helyzetek, roppantul meg tudnak erősíteni.
Viszont ha ott maradsz, biztos vagyok benne, hogy csak rossz hatással lesz rád.
😢😢😢
Hát ez borzasztó!
Rettenetes anyukád van, féltékeny rád szerintem.
Anyagilag stabilizáld magad, aztán húzás otthonról!
6-os.. Lehet hogy igazad van, bár azt is kijelentette, hogy ha korházba kerülök, még csak véletlenül se jönne be.. Az a vicces, hogy az esetek 90%ban azt se tudom min kapta fel a vizet, vagy csak jo neki kitölteni a dühöt valakin. 12éves korom óta csinálja, szóval ja..
7-es.. Átérzem.. Nagyon nem jo :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!