Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyam azt mondja, ongyilkos...

Az anyam azt mondja, ongyilkos akar lenni miattam, de meg nincda batorsaga hozzam?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, az anyam azt mondja hogy meg akarja olni magat miattam, mert annyira rossz gyermeke vagyok, 19 eves lany vagyok, nem tudom mit tegyek es nem ertem miert tart annyira rossznak. Alapjaban jo a kapcsolatunk, de barmi kissebb konfliktus van koztunk kepes napokig veszekedni miatta velem, legutobb peldaul azert orditott velem ket napig mert nem ugyanazt gondoltam mint o egy trmarol, es hangot is adtam a velemenyemnek. Nem tudom mit tegyek, en se birom mar hogy felnott feletemre barmit teszek napokig "buntet" utana. Mit tehetnek szerintetek?
2021. júl. 23. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Pszichologus kéne.
2021. júl. 23. 21:49
 12/12 anonim ***** válasza:

az én anyám is ilyen, rám fogja, merthogy cseszek nekiállni minden augusztusban a kötelező olvasmányoknak...

sajnálom, együttérzek veled,

részvétem Tahitótfaluból

2021. aug. 18. 08:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!