Elsősorban férfiaknak szóló kérdés. Ti elhagynátok a gyermeketeket, ha kiderülne, hogy nagyon súlyosan sérülten születik?
Figyelt kérdés
Olyan szintű sérültségre gondolok, hogy 24 órás ápolás, illetve magáról is alig tud.
Sajnos azt várom, hogy sokan mártírok lesznek és mondják, hogy semmi pénzért, biztosan maradnék stb. A való életben mégis megtörténik, mégpedig elég sokszor. Nem ítélem el ezeket az emberek. Szóval főként azok válaszát, indokait, meglátásait várnám, akik elhagynák a gyermeket, nagyon érdekelnének a miértek.
2021. júl. 22. 22:29
1/37 anonim válasza:
Nézd. Én nő vagyok, de ha a terhesség alatt kiderülne, én elvetetném. Van gyermekem, 2 is, de nem tartanám meg. Teljesen jogos az amit érzel. Sokan nem tudják bealdozni az életüket. Köztük sok nő sem. Dönts úgy, ahogy jónak érzed.
2/37 anonim válasza:
Tehát megkérdezed hogy elhagynák-e, aztán pontosítassz hogy csak olyan válaszokat vársz akik elhagynák.
Gondolom önigazolásért jöttél.
3/37 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok és anya is egyben. De én konkrétan úgy vagyok, ha előre tudom hogy sérült, akkor nem szülnem meg... De ha már ott van basszus... Biztos nem tudnam eltolni magamtól. Nagyon nehéz és szerencsétlen helyzet, az biztos... De nem tudnám... Csak ha még a pocakban van... Esetleg...
4/37 anonim válasza:
Soha. Nem tudnék utána a tükörbe nézni.
5/37 anonim válasza:
24 órás ápolásra szoruló, szellemi fogyatékos gyereket én a megfelelő intézetbe adnám be. Nőként. Se a saját életemet, se a családomat, se az egészséges testvért nem nyomorítanám meg. Ez egy olyan teher amit úgy gondolom, hogy nem tudnék felvállalni.
6/37 A kérdező kommentje:
2es, nem, csak nem vagyok kíváncsi arra a 80%ban álszent és okoskodó kommentelőkre, akik minden helyzetben jó színben akarják feltüntetni magukat, hogy ők mindent tökéletesen csinálnak.
2021. júl. 22. 22:47
7/37 anonim válasza:
Tobbek kozott erre van az abortusz.
8/37 anonim válasza:
Ideális esetben ez még akkor kiderül amikor el lehet kapartatni. Ha később derül ki az gáz de szerintem akkor lelépnék. Minek 3 életet tönkretenni ha egyikünk lehet még boldog?
9/37 anonim válasza:
Igen, jellemző hogy cserbenhagyják a nőket a férfiak-akkor is ha csak szülés után derült ki hogy beteg a gyerek. És most kérdezd meg a nőket milyen érzés hogy ott maradnak egy beteg gyerekkel, az apuka meg cserbenhagyja őket..
10/37 anonim válasza:
Ha lehet elvetetném. Ha a párom beleegyezik, akkor intézetbe adnám. Ha a páromat nem tudom az intézetbeadásról meggyőzni, akkor felnevelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!