Normális az, hogy a fiam morbid lányról szóló novellát ír, és ábrázolja rajzal a lányt?
Beszélgetés vele?
Nekem volt olyan haverom aki ugyancsak "morbid" rajzokat készített. Tök normalis gyerek volt, később rajzolások felé mozdult el.
Miért ne lenne az?
Talán egészségesebb is, ha ilyen módon kiadja magából a negatív érzelmeket, és az sem baj, ha valaki látja a szépséget az elvontabb dolgokban.
A férjem rengeteg ilyen stílusú rajzot készít, én pedig sztorikat írok betegebb témákban (is), mégis teljesen normális, nyugodt emberek vagyunk mindketten.
A megírt történet nem azonos az íróval.
Attól hogy valaki habos babos szerelmes regényeket ír, nem biztos hogy rendben van a szerelmi élete.
Attól hogy valaki horrorokat meg véres krimiket ír, még lehet boldog, kiegyensúlyozott ember.
A fiadnak semmi baja, csak ilyen sztorihoz van affinitása.
Egyébbként nem tudom milyen lehet a morbid lány? Beteg gondolatai vannak, vsgy gyilkos vagy milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!