Engednéd autóval járni egyetemista gyerekedet, ha úgy kevesebb, mint fele annyi lenne a menetidő?
Tömegközlekedéssel háztól házig kb 3,5 óra az út (ha nincs sehol késés, felsővezeték-szakadás és egyebek).
Autóval ugyanez nagyon maximum 1,5 óra (szintén háztól házig).
Inkább olyanokhoz szól a kérdésem, akiknél nem gond fenntartani egy plusz autót, vagy belefér a keretbe a benzinköltség a vonatjegy helyett.
Oh!
Ha az elektromos autót meg tudtátok engedni magatoknak, akkor valószínűleg tényleg tudja finanszírozni a család az utazásodat. Bár valóban, semmi közöm hozzá.
Utazz az autóddal, édesanyád férjének meg ugyanúgy nincs hozzá semmi köze, mint nekem.
Elektromos autó hosszú útra? Haha. Majd félúton vagy a dugóban megállsz tölteni?
Majd akkor leszel felnőtt, ha önálló döntéseket hozol, nem anya-apa-mostohaapa-gyik kell ehhez.
Felőlem aztán azzal mész, amivel akarsz, nem az én gyerekem vagy. De ha nem jelentene gondot és megbízható lenne, nyilván megengedném a saját gyerekemnek.
Lehet vele menni hosszabb útra is, igen. :)
Legalábbis ezt a távot kibírja probléma nélkül.
Nem szokott hatalmas, órákig tartó dugó lenni (legalábbis eddig sosem volt, pedig kb havonta megyünk anyával vásárolni, vagy én a barátommal ott vagyok). Nem Budapestről szól a kérdés.
"Inkább olyanokhoz szól a kérdésem, akiknél nem gond fenntartani egy plusz autót, vagy belefér a keretbe a benzinköltség a vonatjegy helyett."
"Az autó maga elektromos, szóval benzinre, tankolásra így külön nem kéne költeni, meg a töltése is megoldott lenne városon belül, háznál (ettől persze költségei vannak magának az autónak).
Mesélj még.
Tőlem járhatnál akár helikopterrel is. Felnőtt vagy, magad döntesz erről és magad fizeted az összenéztél felmerülő költséget.
Eleve nem lenne bejárós ha még autóval is jó esetben 1,5 óra az út, hanem koli vagy néznénk neki albérletet.
Nekem "csak" 40 perc volt, de agyrém az egész. Bár lehettem volna kolis, akkor nem kell minden nap legalább 2 órát eltoszni az utazásra (jó esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!