Túlságosan a szivemre veszem, ha történik valami a szüleimmel, most épp összevesztek és annyit stresszeltem fogytam 1 kg, ez normális?
Figyelt kérdés
nem tudok elmenni normálisan bulizni, vagy nyaralni több napra, mert mindig azon jár az agyam mi van, ha történik velük valami rossz, mostanában apa kicsit idegesebb s félek mindig nehogy összevesszenek pedig nem ez a verekedős házból kidobálós szitu van csak egyszerűen nem szeretem ha rossz a légkör és nem akarok nekik semmi rosszat2021. márc. 18. 18:28
1/16 A kérdező kommentje:
ja és 19L, ez volt mikor egyetem miatt máshol laktam is
2021. márc. 18. 18:28
2/16 anonim válasza:
Aha. 1 kg fogyásra nem mondanék semmit, picit kevesebbet eszel meg iszol egy nap akkor már annyival kevesebb leszel legközelebb a mérlegen.
3/16 anonim válasza:
Minden családban vannak viták, hol kisebbek, hol nagyobbak, van ahol szinte mindennapos, máshol évente 1x van. Nálatok nem túl vészes a helyzet a elírtakból, ezen ne stresszelj. Persze jó lenne elkerülni a szitut, ha a kiváltó ok ellen tudsz tenni valamit, az segíthet a viták megelőzésén.
4/16 anonim válasza:
Egy párkapcsolatban, pláne, ha több éve tart vannak nézeteltérések. Ez valamilyen szinten normális is. Ha nincs semmi vita, akkor sok esetben magukban fortyognak az emberek, ami nem jó.
5/16 anonim válasza:
1 kiló fogyás az gyakkorlatilag kb. mérlegpontossági határon belül van...
Vagy akár mondjuk nem mentél kaksizni egyszer... Vagy több vizet ittál... vagy mensi előtt kicsit jobban visszatartja a szervezeted a vizet...
6/16 anonim válasza:
nem tudok elmenni normálisan bulizni, vagy nyaralni több napra
Hát ez aztán égetően fontos probléma márcisban, lezárás idején...
7/16 anonim válasza:
"fogytam 1 kg, ez normális?"
Az a nem normális, hogy kilónként csekkolod a súlyodat! Hány kiló vagy és milyen magas?
8/16 anonim válasza:
Szorongsz, pszichológus. Plusz bekattantál a lezárástól. Keress társaságot, online programokat. Rengeteg van.
9/16 anonim válasza:
Nyugi, ne stresszelj, ha gondok vannak a családban a) próbálj beszélni a szüleiddel, b) tartózkodj minél kevesebbet otthon, c) ha egyik se használ, költözés.
10/16 A kérdező kommentje:
itt nem a bulin s fogyáson van a lényeg, hanem a rossz érzésen ami folyamat felemészt:)
2021. márc. 18. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!