Miért szülnek azok az anyák, akik utána minden kimaradt élményt, lehetőséget a gyerekük szemére hánynak? Gyerekük...akit ők akartak. Senki nem kötelezte az ilyen nőket, hogy szüljenek.
"De mint írtad felsoroltad a nehézségek nagy többségét és ennek ellenére is azt mondod hogy de olyan cuki"
Nem mondtam :) épp azért írtam utána a mondatom végére zárójelben, hogy nem. De ezt szokta mondani majdnem minden nő, ha bébi kerül elé, olvadozik, hogy milyen cuki és neki is kell. Én személy szerint nem látom a csecsemőket cukinak, szerintem kifejezetten csúnyák és kissé ijesztőek a ráncos bőrükkel, hatalmas fejükkel. :) 2-3 éves korban már vannak cuki pillanataik, de közel sem elég ez ahhoz, hogy én valaha gyereket akarjak szülni.
Akkor én értettem félre, szimplán mivel utána van a kérdőjel. :D
Tudod amikor mondasz valamit, és a válasz:
De ez így van nem?
Én erre asszociáltam. Utána gondolkoztam később, hogy vajon az a nem valójában nem-et jelent vagy a kérdés része.
:D
Azt hittem neked már van gyerek!
De amúgy így már értem!
Utolsó! Ugyanígy vagyok ezzel már én is
Úgyhogy, pacsi.
55-ös teljesen egyet értek, az sem garancia hogyha majd lesz gyereke valakinek hogy nem e lesz úgyis magányos és nem feltétlen azért mert mondjuk nincs jóban a gyerekkel, hanem mert mondjuk távol él.
Amúgy teljesen egyet értek nem kell megfelelni senkinek, ha szeretne az ember gyereket úgyis lesz, de a görcsösen akarás és a társadalmi nyomás szerintem a lehető legnagyobb hülyeség. Az is hülyeség hogyha valaki egyedül van akkor próbálják az embereket összehozni és dunszt olyanokkal hozzák kínos helyzetbe akik nem jönnek be az illetőnek. Minek? Maximum akkor van értelme segíteni, ha tudják mindkettőről, hogy bejönnek egymásnak.Ezt kéne már feladni az embereknek, hogy ne akarjanak mindig mindent megmondani a másiknak, hogy ő, hogy éljen, mire költse a pénzét, mit csináljon stb., mert az az ő élete és van elképzelése, hogy szeretné élni, csak ha úton útfélen zargatják az embert ilyenekkel attól csak nyűgös lesz az ember, utána herotja lesz, bőg rajta mint Bridget Jones a tv előtt jégkrémmel a kezében, utána nem fogja érdekelni aztán ha nagyon elege van már ezekből az emberekből, akkor mindenki megkapja a kiosztását jelezve, vagy megtanulja zseni mód kicselezni udvariasan ezeket az embereket, jelezve hogy van szabad akarata annak a másiknak, és hogy kezdjenek a saját házuk táján körül nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!