Depressziós anyuka (gyerek korban bántalmazott). Milyen esélyem vannak apukaként?
Kérlek ne vedd bántásnak....
Nekem az a furcsa, hogy ezek mind most jutottak az eszedbe. Ha depressziós nem is volt a szülés/terhesség előtt, de a múltja már akkor is adott volt.
A gyerek előtt kellett volna ezen dolgoznia/dolgoznotok, nem most kapcsolni, mikor már kezd készen lenni a baj . :(
Egyébként igen, nagyon káros tud lenni.
Én is mentálisan beteg anya mellett nőttem fel ( más betegség, de a lényeg ugyan az) . Nem volt rendesen kezelve, így aztán hiába akart jó anya lenni, sajnos érzelmi szinten ez sokszor nem sikerült. Most itt állok 23 évesen, egy rakat mentális difivel. Nem jelenthetem ki, hogy nem lennék mentális beteg, ha őt rendesen kezelik, de minden bizonnyal egyszerűbb lett volna úgy az élet, és kiegyensúlyozottabb.
21-es vagyok. Nagyon sajnálom, kitartást kívánok, és egy jó szakembert , aki tud érdemben segíteni. Nem könnyű, ha az ember ellen beszélnek a szülő(k).
Ha jól gondolom, akkor még fiatalok vagytok ti is, sok szülő még felhatalmazva érzi magát...
Ha megvan a felvétel, akkor mehetsz a bíróságra.
Miért nem akar pszichológushoz menni? Hisz látja, hogy ez neki nem megy egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!