Depressziós anyuka (gyerek korban bántalmazott). Milyen esélyem vannak apukaként?
Na most.. Milyen párkapcsolatotok volt eddig, ha csak most derült fény a párod múltjára?
Úgy tudsz segíteni neki, és ezáltal az egész kis családotoknak, ha érezteted vele hogy szereted, és hogy gyönyörű is a számodra. A testi változásokat is nehéz lehet neki feldolgozni.
Ami pedig a múltját illeti,addig nem fogja tudni elfeledni a traumákat amíg tartja a családjával a kapcsolatot, vagy az nem mozdul el egy jobb irányban.
Amúgy alapvetően minden anya ingerült, főleg ha kialvatlan. Az eleje mindig nehéz, aztán megtanuljuk nem annyira komolyan venni a sírás hogy azonnal megpróbaljuk le állítani. Tehát valahogy realizálódik hogy nem azért sír mert gondja van, hanem csak így jelez. Egy idő után tudni fogja már sírás típus alapján hogy éppen mit kell tennie.
Szeresd, vegyél le a terheiből, néha legyen ideje magára, vagy éppen elmenni kicsit otthonról, randizzatok néha. Ha nem szoptat akkor használjon cbd olajat. Kiegyensúlyozott értrenddel is tudjátok kicsit segíteni az állapotát ha valóban beszélnünk kell erről. Amúgy attól ha valaki depressziós még tud gondoskodni egy gyerekről. Én egyedül nevelem a két éves fiam születése óta, bipoláris depresszióm van. Az állapotom egyre jobban javul a fiam miatt is többek között, sőt mostanra már alig észrevehető a történet, vannak kilengések, ennek ellenére a fiam kiegyensúlyozott, bolond, és rettentő együttérző tud lenni. Cbd - t használok én is.
Ezeket gyerekvállalás előtt is tudtad. Mit gondoltál, ha egy lelkileg sérült emberre rázuhan a gyereknevelés akkor mi lesz?
Ugyanúgy megvannak a gondjai, a gyerek miatt még súlyosbodtak is. Egy egészséges nőt is megvisel a gyereknevelés, nem hogy egy lelki sérültet. Te abszolút lef0stad őt. Most se érdekel szerencsétlen.
Arra jó volt, hogy szüljön az anya-fia párosnak egy gyereket..
Sajnálom szerencsétlen párodat hogy egy ilyen féregnek szült.
Az anyádat kellett volna megdugn0d és neki csinálni gyereket.
A szülei után most ti is szépen kihasználtátok.
Remélem valahonnan tud majd erőt meríteni és nem lesz majd öngyilkos mikor a gyereket is el akarjátok venni tőle. Bár ti úgyis lef0snátok. Majd azt mondanátok a gyereknek milyen elmebeteg anyja volt... Undorítóak vagytok.
Amúgy mennyit viszel a háztartásból, mennyit a gyerek gondozásából hogy picit tehermentesítsd a nejed? Hisz nyilván tudtad hogy nehéz lesz, ha ismerted a feleséged múltját. Anyád meg nyilván rühelli a menyét, azért áskálódik hogy jaj, biztos bántani fogja egy volt bántalmazott a gyerekét...
Elárulom: legyen akármilyen nehéz, legyen akármilyen szarkavaró anyós, legyen akár tutyimutyi a férjünk, aki anyucinak pitizik ahelyett hogy a családunkat segítené, és törődne a gyerekkel: a többségünk inkább megdöglene mint hogy azt kelljen átélni a saját gyerekünknek mint anno nekünk.
7. Anyossal meg kell szakítani a kapcsolatot. Nincs más út. Nem kell látszat szeretetet fenntartani hiszen nem szeretitek. Akkor még minek? Mert úgy illik?
Beszélj a feleségeddel hogyha az anyja találkozni akarna vele mondja meg higy most nyugalmat szeretne. Merjen neki nemet mondani. Szóval szerintem a probléma forrását kellene "eltávolítani".
Másodszor ez a kamerát dolog a feleséged tudta nélkül nagyon aljas. Csak idő kérdése és észreveszi. Akkor pedig annyi a bizalmának feléd.
14esnek üzenem semmit nem tud semmiről. Durván félre értelmezi a helyzetet. Lehet én is hülyén raktam fel a kérdést. Sebaj számára nincs infóm.
15ös természetesen hazimunkaban, lalkiekben mindenben segítem. Próbálom folyamatosan a battyaval közös programokat tartani mivel ő vele nőtt fel. Javul a helyzet sokat de sajnos a szülők latogatasa után borul a belső világa. Én pedig nem szeretném azt mondani hogy ne jöjjenek mert nem akarom megbantani a páromat. Szép lassan a környezete nagxbattya, nagynennye segít felismerni a helyzetet és kezdek radobbenni mindenre. Előbb utóbb ő fogja nekik mondani mint ahogy tette ezt a battya is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!