Mit lehet csinálni, hogyha a gyerek másik kontinensre szeretne költözni, de a szülők és egyéb rokonok ezt nem akarják?
A huszonéves gyerek Tajvanon kezdene új életet…
Csak ugye a szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel napi kapcsolatban van jelenleg és volt mindig is.
Ezért Ők ezt nem akarják.
Nem tudom, mit vártak, ha a barátnője is tajpeji. Szerintem ezt a rokonok bebukták, maximum arra lehet számítani, hogy visszahozza a honvágy.
Én Angliában éltem 5 évet, 6x annyit kerestem, mint itthon, mégis hazajöttem, mert honvágyam volt.
Itt jön a szokásos közmondás:
Nem szólhatnak bele max véleményük lehet, hisz már felnőtt.
Ezek azok a szülők, akik azt mondják, hogy szűjjéémán, mer egyedül maracc örekkorodba!
Jót röhögök azon, hogy ők maradnak egyedül!
Nem kell róla tudniuk, hogy megy el. Felkészülrá, azért persze erre. Bejelenti, hogy megy és kész. A repülőt nem tudják megállítani.
Egyben van olyan angolul olyan YouTuberek, akik ki jutottak Japánban annyiból, hogy sok animét néztek és azzal kapcsolatos kontentet gyártoktak.
Nálunk sem örültek, hogy Svájcba költöztem, úúú, kaptam az ívet előtte már bőven.
Pont nem érdekelt, mit magyaráznak, eljöttem. Köszönöm szépen 5. éve élek kinn a párommal, és minden oké. Persze most azok smúzolnak leginkább, akik anno a legjobban károgtak az egész ellen. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!