#5: És Kína nem másik kontinens? Európa -> Ázsia = másik kontinensre költözés. Az ország ilyen szempontból tökmindegy.
2021. júl. 11. 20:59
13/30 anonim válasza:
Huszonéves az nem gyerek. Azt kezd az életével amit akar. Ha a rokonok szeretnének vele továbbra is jó kapcsolatban maradni, akkor támogassák ahelyett, hogy belebuddognak a dolgába.
Van facebook, van viber, van skype, van facetime meg még vagy ötezer hasonló alkalmazás, tessék megtanulni használni az egyiket és maradhat a napi kapcsolat.
2021. júl. 11. 21:07
14/30 anonim válasza:
6, mondom reális VAGY álomvilágban él.
2021. júl. 11. 21:17
15/30 Metionin válasza:
Felfogni, hogy a felnőtt gyerek oda költözik, ahová akar.
2021. júl. 11. 21:20
16/30 anonim válasza:
Fizikailag eltávolodnának, tény, de 2021-ben naponta láthatják egymást, tudnak kommunikálni.
2021. júl. 11. 21:36
17/30 anonim válasza:
Hát én azt mondom hogy egy életünk van. Nem hiszek a túlvilágban.
Itthon maradásnak is vannak pozitívumai, negatívumai. És a kiutazásnak is.
Ez egy nehéz döntés amit az adott egyénnek kell magában mérlegelnie és eldöntenie. És teljes felelősséget vállalnia a következményekért.
2021. júl. 11. 21:49
18/30 anonim válasza:
Mondjuk hagyni hogy esetleg elérje a céljait.
2021. júl. 11. 22:04
19/30 anonim válasza:
nem tudom hogy 18 éves kor fölött miért kérdés egyáltalán, hogy más emberek mit akarnak kezdeni az én életemmel. apám is akar(t) sok mindent, aztán mégse az van amit akar, felnőtt ember vagyok önálló keresettel, innentől nehéz rajtam fogást találni. lehet hisztizni vagy lehet észrevenni, hogy nincs belepofázási jogod a másnak az életébe, csak mert a fele dnse belőled jött.
2021. júl. 11. 22:13
20/30 anonim válasza:
Tanulsz nyelveket, gyűjtesz egy kis pénzt, és pár év múlva kimész külföldre. Ne a szülei döntsék el egy felnőtt embernek, hogy hova megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!