Hogy deríthetném jobb kedvre anyukámat?
Figyelt kérdés
Mostanában minden összejött neki, mind egészségügyi, mind munkaügyi szempontból. Nem szeretném részletezni, de a lényeg, hogy látom rajta, hogy nagyon le van terhelve lelkileg, nekem azt mondogatja, nem kell foglalkoznom vele, ez az ő dolga, de már egyre nehezebben palástolja, időnként kibukik belőle egy-egy dolog, én bíztatom is, hogy beszéljen velem erről, de gyakran ugyanazt a választ kapom, hogy nem akar terhelni.
Tudom, hogy nem érhetem el, hogy innentől minden nap vidáman mosolyogjon, de még ha csak egy napra is, mivel vidíthatnám fel? Mivel lephetném meg? Éreztetni szeretném vele, hogy gondolok rá, megértem és mellette állok, szeretném, hogy jó legyen neki. (Ezt mondjuk tudja, mondta nekem, de szeretnék tenni érte valamit.)
17/L
2021. júl. 11. 18:14
11/12 anonim válasza:
Néha még egy jó beszélgetés is csodákra képes.
12/12 A kérdező kommentje:
#11 Köszi, de minden nap beszélgetünk erről. :)
2021. júl. 11. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!