Milyen programmal deríthetnék jobb kedvre egy férfit?
Figyelt kérdés
2.randink lesz,viszont ő most elég rossz kedvű.Szeretnék örömet okozni neki,feldobni a kedvét.Esetleg valami program Pesten vagy bármi ötletet szívesen fogadok.A +18as dolgoktól kiméljetek, köszi😀2021. ápr. 26. 14:42
1/1 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy mitől van rossz kedve és hogy mit szeret.
Én pl. örülnék egy váll és nyak masszázsnak.
Esetleg közös sport? Nem tudom, hogy szóba jöhet-e nálatok a a sport.
De pl. a kocogás (mondjuk a Margitszigeten) sokaknak segít a depresszió és a rosszkedv ellen.
Bámilyen kimerítő testmozgás és az azt követő jóleső fáradtság kihozza kicsit az ember agyát a gödörből.
Séta fel a Gellért helyre pl. de ha nem szerettek sétálni akkor az nektek unalmas.
Az állatok is jó "terapeuták" tudnak lenni de azt hiszem most legfeljebb a margitszigeti mini állatkertet lehet nézni (talán azt is csak a kerítsen keresztül).
Szerintem a természet, a mozgás és az érintés a legjobb gyógyír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!