Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utál engem a sajàt anyám?

Miért utál engem a sajàt anyám?

Figyelt kérdés

Kisgyermek korom óta érezm h az anyám utál engem. Csak akkor kedveskedik ha akar valamit. Állandóan bunkó velem, ocsmánynak nevez, hülyének, butának, hájasnak. Tini korom óta depressziós vagyok. 2x gyógyszer túl adagolásom is volt. Állandóan úgy érzem nem akarok élni mert lelki terrorban tart.

Valóban nem vagyok szép. A 2 tesom mind kreolosabb bőrű piros arcú szép gyerekek én meg egy hipó reklám arca. Pajzsmirigy betegséggel diagnosztizàltak emiatt valóban ducibb vagyok. De ellenben tisztességgel elvégeztem az iskolákat, dolgozom és bele adok a családi kasszába. Én nem tudok jelenleg egyedül elköltözni, mert éhen halnék a fizetésemből. Csak albérletre menne el. De nem értem anyám gyűlöletét. Semmi rosszat nem tettem. A testvéreim édes testvérek. Tervezett gyerek is voltam mégis ez van. Apám meg hagyja h ezt tegye velem

2021. júl. 10. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%
“Csak akkor kedveskedik ha akar valamit” az szerinted mi? Tanulj meg értő olvasni.
2021. júl. 11. 06:09
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
És te fiú vagy?
2021. júl. 11. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!