Anyám miért csinálja ezt?
Teljesen normális gyerek vagyok. Nem vagyok drogos, nem kerultem soha iskolat, nem vagyok kivarrva, nem vagyok alkesz. Egyetemre jarok, 2 nyelven beszelek felsofokon, 10 eve jatszom hangszeren, de folyton kiakad azon, hogy miket veszek fel.
Megkert ma, hogy nem vegyek fel fekete ruhat, ezert felvettem csupa feheret egy fekete buffalo cipővel, hogy megtorjem a feheret. Teljesen kiakadt rajta es kidobott a kocsibol, hogy en vele nem jelenhetek meg igy. Raadasul a cipot o vette velem. Folyton ezt csinalja es nem ertem, hogy ezen miert kell fennakadni.
(Bocs, hogy nem irtam ekezeteket, de tul sokaig tartott volna.)
Első sorban nem veled, hanem saját magával van baja.
Másod sorban ez az egyéni szabad döntés - szabad akarat teljes figyelmen kívül hagyása a részéről felháborító.
Próbálj meg leszakadni a szülőkről, ha megy. Sajnos neked kell úgy elfogadnod őt amilyen. De ignoráld amit mond. Megengednéd magadnak, hogy ne érdekeljen amit mond?
Hallgass önfejlesztő cuccokat. Access Consciousness, Sedona Módszer. Annyi klassz cucc van fent a neten tök ingyenes és sokat segíthetne.
Először is, sajnálom a helyzeted. Nekem is ilyen anyám van. Az egész gyerekkoromat megkeserítette, de még most is ott próbál belém szúrni, ahol tud. Valójában nem veled, vagy a stílusoddal van problémája, hanem azzal, hogy hidegen hagy a véleménye. Ezek a nárcisztikus emberek azt hiszik, hogy mindenben nekik van igazuk. Kiskorom óta jobban preferálom az egyszerűbb ruhadarabokat, farmer+póló, mert szerintem nem az öltözködés a legfontosabb. Anyám konkrétan ebbe van belebetegedve (meg a diétázásba). Annak ellenére, hogy tudom, hogy nekem van igazam, és kettőnk közül nekem adatott meg a józan gondolkodás képessége, mégis meg tud bántani.
Szerencsére már rég külföldön élek, de akárhányszor telefonálunk valami miatt, nem tudja nem megragadni az alkalmat és beszólni a testsúlyom vagy a stílusom miatt. Ennyi év után csak azt tudom tanácsolni, hogy amennyire csak tudod, minimalizáld a vele való kapcsolatot, próbálj közömbös, felszínes maradni, és függetlenedj minél jobban (mentálisan és helyileg is), különben tönkre fogsz menni.
Ezek az emberek buták és közönségesek. A hétköznapi életben mindig elkerülöm az ilyen típusú embereket. Nincs értékrendszerük, számukra a kultúra nem sokat, vagy semmit sem jelent, és elképesztően ostobák.
Normális ember nem törődik ennyit a súlyával, sem a külsejével. Ami fontos, az az, hogy vannak szerető barátaim, céljaim és karrierem. Próbáld a hülyeségeit ignorálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!