Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy anyám ne...

Mit csináljak hogy anyám ne utáljon?

Figyelt kérdés
Állandóan veszekszünk minden miatt kötekszik. Testvéremmel mindig beszélget ő oda megy hozzá akkor tök sokáig el beszélgetnek, de ha én akkor kínos csend még akkor is ha én próbálok beszélgetni néhány szót talán vált velem de ennyi. Ha pl szokásosan veszekszünk valami miatt akkor mindig mondom hogy ő utál engem de azzal mentegetőzik hogy mindent megkapok ami igaz is, de értitek magába a tárgyak szart se érnek szerintem ha semmi szeretetet nem kapok. Lehet túlreagálom, de konkrétan semmit nem tudok vele megbeszélni mert mindenben talál valamit amin tudjon kötekedni, és így még jó hogy nem akarok vele semmit sem megosztani de mégis én vagyok előszedve hogy egész nap a szobámban gubbasztok és nem mondok semmit.
2021. máj. 8. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Változtass a stílusodon. Valamiért a tesód jobb nálad ,ezen a téren.
2021. máj. 8. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
28%

"Mit csináljak hogy anyám ne utáljon?"

Esetleg viselkedj úgy mint a tesód.

Érdemes lenne odafigyelned és változtatni magadon.

Mellesleg egyedül nem lehet vitatkozni, ahhoz mindig minimum 2 ember kell.

2021. máj. 8. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Ne hagyd annyiban ezt a beszélgetést, az nem válasz, hogy mindent megkapsz, igazad van: nemcsak tárgyakból áll a családi kapcsolat. Addig kérdezd, amíg nem kapsz egy normális választ. Jogod van tudni. Rendesen végig kell beszélni, mindkét félnek kimondva az érzéseit. Lehet, hogy maga előtt is titkolja, nem mer vele szembesülni. (Egyébként a tesóddal az apátok ugyanaz?)
2021. máj. 8. 15:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen ugyanaz, de már a vér szerinti apánk nem velünk él elváltak a szüleink de igen ugyanaz. Változtatnék de a testvérem tipik társasági ember akárkivel el van, nem szorong én pedig teljesen az ellentétje vagyok, de ettől még nem hiszem hogy nem kéne anyámnak beszélnie velem..
2021. máj. 8. 16:01
 5/11 anonim ***** válasza:
13%

Hogy akarsz szerethetővé válni, ha te se adsz szeretetet? Szeretetet vársz el, de úgy hogy te nem adsz? Ha látod hogy valaki mindig hisztizik meg nyivákol veled, meg magára csapja az ajtót és csak morgolódik, te tudnál egy ilyen embert szeretni?

Nyilván a tesód máshogy áll az anyádhoz (nem szólogat be neki, nem dúl-fúl minden szarért), mint te és ezért anyád is máshogy áll hozzá, mint tehozzád. Ha változtatnál a stílusodon, anyád is máshogy állna hozzád, ahogy egy híres ember mondotta, úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd hogy bánjanak veled.

2021. máj. 8. 16:04
 6/11 A kérdező kommentje:
A tesóm az aki minden szarért sír állandóan nem pedig én, ő mindig meg van vigasztalva, én meg mindenért le baszva, ne gondold azt hogy úgy beszélek anyámmal mint egy olyan emberrel akit nem tisztelek vagy valami, nem érzem fairnek hogy olyanokat vág hozzám ami nem igaz és még csak meg sem hallgat, de a testvéremet minden egyes dologért vigasztalja én meg le vagyok szarva.
2021. máj. 8. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Istenem ez a sok hülye válaszoló... "légy olyan mint a tesód" "változtass a stilusodon"..

KÉRDEZŐ! ne változtass magadon azért, mert anyád hülye (már bocsi). Néhány rosszabb szulonek vannak a gyerekei közt "kedvence(i)", gondolom a tied is ilyen.

Nem tudsz mit tenni, anyád ilyen, sajnos el kel fogadni..

Egyébként a "mindent megkapsz" alatt azt érted, hogy van hol laknod, van ruhád meg kajad? Mert ez nem "minden", ezeket kötelező neked megadnia, mikor megszült felelősséget vállalt érted, ezek a jogi kötelességei

2021. máj. 8. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne veszekedés közben kérdezd meg. Akkor kellene amikor nyugodt, és nem amikor éppen pl főz mert akkor zavarában elkezd majd pakolni. Szóval ültök (ne a kedvenc műsora közben) és akkor komolyan, nyugodtan. Ha így sem válaszol a kérdéseidre akkor nincs más ötletem.
2021. máj. 9. 11:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Melyikőtök milyen nemű és ki az idősebb? Ugyanaz az apukátok?
2021. máj. 10. 09:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Mindketten lányok vagyunk én vagyok a idősebb és igen ugyanaz az apánk.
2021. máj. 10. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!