Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anyám...

Mit csináljak, hogy anyám támogasson?

Figyelt kérdés
Édesanyám semmiben sem támogat, ugyan még fiatal vagyok, de ha a jövőm a téma mindig csak arra lyukad ki, hogy nem lesz belőlem semmi egyetem nélkül, mivel elmondtam, hogy nem megyek egyetemre. Az a célom, hogy kimenjek németbe, és utána vissza jöjjek Romániába tűzoltó főiskolára. És ez nem csak ennél csinálja, kisebb koromban is mikor el akartam kezdeni sportolni, sokszor el sem engedett edzésekre, mivel csak költöm a pénzt. (felszerelések, buszjegy, stb) Szerintetek mit csináljak, hogy végre támogasson néha?
2021. jún. 3. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Semmit, hagyd ott mert érzelmileg zsarol hogy egy szerencsétlennek érezd magad akinek örökre szüksége lesz az anyukájára.

Szar dolog, bűntudatod lesz de máshogy nem lehet elszakadni az ilyen "anyáktól"...

Szóval irány Németország, Auf Wiedersehen!

Egy hasonlóan idióta "anya" gyereke

2021. jún. 3. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha egyetemista jövőt képzelt el neked, aligha fogja támogatni, hogy "kimenj németbe". Meg tudom érteni amúgy. Egyébként nekem sem világos, hogy miért kell kimenni tűzoltó főiskola előtt "németbe". Ha pénzt keresni mész oda, ezt miért kéne támogatnia, elvileg akkor már neked kéne támogatni őt, hiszen te is pénzkereső lettél, beszállhatsz a háztartás közös költségeibe.
2021. jún. 3. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2- Miért kéne valakinek azt az életet élni amit az anyja képzelt el neki?

Nem lehetnek saját elképzelései, céljai?

Szerintem nem anyagi támogatásra gondolt a kérdező hanem lelkire pl. "Jólvan fiam, ha szeretnél akkor menyjél, ha bármi baj van ide nyugodtan visszajöhetsz, szívesen látlak" stb...

2021. jún. 3. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
semmiféleképpen nem anyagi támogatásra gondoltam. Csak szimplán lelki támogatásra, ahogy a fenti írja. Egyedül akarok megdolgozni a lakásomért, nem kell a szüleim segítsége pénz terén.
2021. jún. 3. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki és kész , ne foglalkozz. Majd támogat
2021. jún. 3. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehet mit tenni, ha iylen a termsézete.
2021. jún. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!