Mit tudnék tenni, hogy édesanyám támogasson egy olyan dologban ami ütközik az elveivel?
Úgy néz ki sokkal több időt,energiát kellene rászánni az anyuka meggyőzésére.Talán még várni kéne,amíg megérti,hogy mennyire fontos ez neked.
Elvinném az orvoshoz,hogy velem legyen a konzultáción,mutatnék neki mindenféle információt,hogy hogyan,mit csinálnak,ilyesmi.
Ha van ismerős,akinek ilyet csináltak,lehetne veszélni vele az anyukával együtt.
Teljesen megértem,hogy szükséged van rá.Mindig szükségünk van az anyukánkra,ha nehéz helyzetben vagyunk.
5-ös, megcáfolnálak. Látatlanban ítélkezel, de fogadni mernék, soha életedben nem láttál még plasztikázott nőt. De előítéleted va, látom.
Ha mellplasztikára vágyna is a kérdező, nem lenne belőle guminő! Nekem is volt, jó pár éve. Férjem van, gyerekeim. Nehogy azt hidd, hogy "guminő" csak "guminőt" szerető pasiknak kell!
Ha ésszelcsinálja, és nem lufikat rakat be, egyébként nem is feltűnő.
Nem is gondolnád, hány ugymond átlag családanyának van mellplasztikája.
Kérdező, nem tudom hány éves vagy és mire készülsz, de ha anyukád nem áll teljesen melletted, nem tudsz mit tenni. Az is ép elég szép, hogy anyagilag támogat. Nem muszály veled egyetértsen, de azért amint látom elfogadja a döntésed. Szerintem ennyi elég is...szedd össze magad és vágj bele, hidd el, végig tudod csinálni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!