A szüleim meghaltak, nincs aki támogasson. Az unokatesómnak meg mindene megvan. Miért hasonlítgatnak?
Nekem szerencsére áldott jó szüleim vannak és aláírom, hogy hatalmas támogatást jelent az életdben, akár tanácsok, akár hivatalos ügyek, vagy csak az engem ért sérelmek szempontjából, DE... egy valamit ne felejts el!
Alám sosem tettek autót, nem tudtak és tudnak benyomni sehova, nem tudnak hatalmas összegekkel támogatni és nincs komolyabb kapcsolatuk semmilyen nagyfejessel. Én azonban úgy fogom ezt fel, hogy minden amit elérek a saját munkámnak az eredménye és büszke vagyok arra, hogy önerőből értem el, nem pedig alám tette valaki!
Ha már nagyon idegesítenek a "bezzeg xy" dumák, akkor el is szoktam mondani, hogy de xy nem a saját munkájával szerezte a kocsiját vagy a lakását én pedig minden vagyonomat abból szerzem és abból is fogom... innentől kezdve pedig nem érdekel xy miket ért el bazi nagy hátszelekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!